Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tıp Bayramı Balosu Afiş- Yorumlarınız lütfen..

aykutcelme

🌱Yeni Üye🌱
Herkese saygılar...

14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile düzenlediğimiz Balomuz için aşağıdaki şekilde bir afiş tasarımı yaptım. Çevreden gelen yorumlar genel olarak olumlu idi ancak kendimi geliştirebilmem adına Grafiker arkadaşlardan yapıcı eleştirilerini rica ediyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

balo14martERGO.jpg

Benzer konular

Eloxatin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
gayet güzel olmus.erkekle kadın daha farklı olsaydı belki bir nebze daha güzel olurdu.emeginize saglık.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok kötü bir çalışma olmamış emeğine sağlık. Ama tasarım olarak biraz zayıf kalmış. Ya renk yada zeminde kullanılan gölgeler vs tam olarak çözemedim ama birşey rahatsız ediyor.

wersus28

🌱Yeni Üye🌱
şimdi güzel kardeşim nerden başlasam bilemiyorum,ben bu işi bilmem 3d ciyim grafiğe yeni giriş yaptım bilgine,
öncelikle bu bir balo ise kuğu bile koysan bu resimden daha iyi sonuç alırdık,kaldiki oradakiler tango yapıyorlar balo olması nedeni ile vals yapan bir çift koyailirdin kanımca,renkler güzel olmuş benim açımdan ,adana seyhanı benim gözüm hep aşağılarda aradı nerde dedim bu balo ve alışılagelmiş düzende değil en azından,tıp bayramı dedik bence Stetoskop iyi yakalanmış ama kepler hoş olmasına rağmen mantık içermemiş onun yerine başka bi şeyderdim ama benimde aklıma gelmedi bu durumda en makbulü seninkisi,bence güzel açlışma eline sağlık

aykutcelme

🌱Yeni Üye🌱
Çok kötü bir çalışma olmamış emeğine sağlık. Ama tasarım olarak biraz zayıf kalmış. Ya renk yada zeminde kullanılan gölgeler vs tam olarak çözemedim ama birşey rahatsız ediyor.

Yorumunuz için teşekkürler. Çevremdeki insanlar tarafından sürekli çok güzel bir afiş olduğuna dair yorumlar alırken, benim içimde hep "burda birşeyler eksisk- rahatsız edici ama ney?" tarzında sorular olurdu ve bu sizin gibi konuyla ilgili kişilerinde aynı noktalara dikkat çekmesi benim adıma sevindirici.

(Not: Grafiker - Tasarımcı değilim , Bölüm tıp olmakla beraber hobi olarak yapıyorum grafik işini ve tıbbiyeye göre kat be kat daha zevk aldığımı burda itiraf etmek isterim)

Yorumunuzu dikkate alarak daha sonraki çalışmalarımda daha iyi işler çıkarmaya çalışacağım . Saygılar, sevgiler...

aykutcelme

🌱Yeni Üye🌱
şimdi güzel kardeşim nerden başlasam bilemiyorum,ben bu işi bilmem 3d ciyim grafiğe yeni giriş yaptım bilgine,
öncelikle bu bir balo ise kuğu bile koysan bu resimden daha iyi sonuç alırdık,kaldiki oradakiler tango yapıyorlar balo olması nedeni ile vals yapan bir çift koyailirdin kanımca,renkler güzel olmuş benim açımdan ,adana seyhanı benim gözüm hep aşağılarda aradı nerde dedim bu balo ve alışılagelmiş düzende değil en azından,tıp bayramı dedik bence Stetoskop iyi yakalanmış ama kepler hoş olmasına rağmen mantık içermemiş onun yerine başka bi şeyderdim ama benimde aklıma gelmedi bu durumda en makbulü seninkisi,bence güzel açlışma eline sağlık

Değerli kardeşim öncelikle yorumun için teşekkürler.
Öncelikle afişteki dans eden çift için konuşacak olursak ; tango -vals vb danslardan hiç anlamam :) Benden dans eden bir çift koymam istendi ve elimden çıkan çalışma bu oldu, ama evet kabul ediyorum daha başarılı bir çalışma yapılabilirmiş dans eden çift üzerine...

Adana Seyhan Otel'in alışılagelmiş düzenden farklı bir yerde yazdığını ve ilk bakışta görmenin biraz zaman aldığını söylemişsiniz. Açıkçası bu noktada bilgi sahibi değildim , dikkatimde olan birşey değildi mekan bilgisinin afişte bulunacağı nokta. Esinlenmek için inceleyeceğim afişlerde ve kendi hazırlayacaklarımda bu konuyada dikkat edeceğim.

Steteskop - kep muhabbetine gelince.
Tıp bayramı için özel olarak yapılan birrşey değil o logo. Baloyu düzenleyen yıllık komitemizin tarafımca tasarlanmaya çalışılmış olan Logo'su. (bkz: https://www.grafikerler.net/ilk-logom-elestirileriniz-lutfen-t128506.html )

Değerli eleştiri ve yorumlarınız için tekrar teşekkürler, yazdıklarım savunma vs değil açıklama mahiyetinde , bilginize.. Saygı ve sevgilerimle...