Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tipografi Denemem (missing face)

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
typoemir2js4.jpg

Typo Konusunda çok acemiyim.
YorumLarınız benim için değerLi iyi çaLışmaLar.

Benzer konular

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
benim hoşuma gitti tabi bende acemiyim tipografide:d

yonja

🌱Yeni Üye🌱
güzel görünüo fakat ne anlatmak ıstedgını anlamadım

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Ruhumu teslim ederken gözlerimin önünden yaşadıklarım geçiyor....

düşüncesini hissettirdi bana.Tebrik ederim en azından birşeyler hissettiriyor.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bi çalışma olmş biraz sol üst boş gibi geldi emeğine sağlık ..başarılar..

alobar-pan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu yazılar nece? bence türkçe kullansaydın böylece imaja uygun bi konu yakalayabilirdin. görsel kötü değil gayet güzel ama ben yeni başlayanlarda şöyle ortak bir düşünce görüyorum:
"nasılsa öylesine yapıyorum, o zaman neden profesyonel olmaya çalışayım, neden anlamlı bir şey olsun?" vs..

demek istediğim; belki o yazıların türkçe olmasıyla, birşeyler söylemesiyle çok anlamlı çok etkileyici bir çalışma çıkabilrdi. neden kendinizi bundan mahrum ediyorsunuz?

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
dosyalık kapağı yada dergi kapağı gibi bir havası var
acemi olmana rağmen çok güzel yapmışın:)

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu yazılar nece? bence türkçe kullansaydın böylece imaja uygun bi konu yakalayabilirdin. görsel kötü değil gayet güzel ama ben yeni başlayanlarda şöyle ortak bir düşünce görüyorum:
"nasılsa öylesine yapıyorum, o zaman neden profesyonel olmaya çalışayım, neden anlamlı bir şey olsun?" vs..

demek istediğim; belki o yazıların türkçe olmasıyla, birşeyler söylemesiyle çok anlamlı çok etkileyici bir çalışma çıkabilrdi. neden kendinizi bundan mahrum ediyorsunuz?

ÖnceLikLe yorumun için teşekkür ederim. NasıLsa öyLesine yapmıyorum şu anda yapabiLdiğim en iyisini yapıyorum. Ve bu işi hayatımın büyük bir parçası görerek, o hevesLe yoLuma devam ediyorum. Burda sergiLememin amacıda eksik tarafLarımı görüp profosyeneL arkadaşLardan bir nebzede oLsa faydaLanabiLmek.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sana tavsiyem, tipografiden önce, alan kullanımı ve renk çalışması hakkında ön çalışma yapman. Temel sağlam olmayınca, yapacağın herşey hep amatör olarak kalacaktır. Fotoğrafçılıkta altın kare yada kadraj denen bir standart vardır. Sende çalışma yapacağın alanı en iyi şekilde kurgulamalısın. Ne fazla dolu ne fazla boş.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sana tavsiyem, tipografiden önce, alan kullanımı ve renk çalışması hakkında ön çalışma yapman. Temel sağlam olmayınca, yapacağın herşey hep amatör olarak kalacaktır. Fotoğrafçılıkta altın kare yada kadraj denen bir standart vardır. Sende çalışma yapacağın alanı en iyi şekilde kurgulamalısın. Ne fazla dolu ne fazla boş.

Sizin yorumLarınız benim için çok önemLi. Sizin çoğu çaLışmanız kızıLay kLasörü aLtında arşivimde mevcut :) Tecrübem oLmadığı için karmaşaya kaçamıyorum. Siz tasarım aşamasından önce nasıL bir yoL izLiyorsunuz? Yoksa direk pc başındamı tasarLıyorsunuz? Neresinden tutup yoLa koyuLacığımın biLincinde değiLim, ancak çok istekLiyim. Açıkçası ufak tefek sizi takLit etmeyLe bir stiL oLuşturmaya çaLışıyorum. ÇaLışmalarnız benim için imreneLicek türden. İyi çaLışmaLar.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizin yorumLarınız benim için çok önemLi. Sizin çoğu çaLışmanız kızıLay kLasörü aLtında arşivimde mevcut :) Tecrübem oLmadığı için karmaşaya kaçamıyorum. Siz tasarım aşamasından önce nasıL bir yoL izLiyorsunuz? Yoksa direk pc başındamı tasarLıyorsunuz? Neresinden tutup yoLa koyuLacığımın biLincinde değiLim, ancak çok istekLiyim. Açıkçası ufak tefek sizi takLit etmeyLe bir stiL oLuşturmaya çaLışıyorum. ÇaLışmalarnız benim için imreneLicek türden. İyi çaLışmaLar.

Taklit etmek değilde belkide esinlenmek daha doğru olur. Keza çoğu sanatçı çağdaşlarından etkilenir.
Sana iyi tipografi yapmanı öğretemez kimse ama belkide yol gösterebilir. Bende ancak sana ipuçları verebilirim. Ben pc başına oturur ve o anda aklımda ne varsa onu yaparım. Önceden kurgulamam çalışmalarımı. Ama öncesinde hangi tarz renk kullanacağımı ve fontları kafamda belirlerim. Gerisini zaten sende biliyorsun. Klasik olacak ama çok çalışmadan olmuyor.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Katılıyorum...

Yalnız, sadece fotoğrafçılıkta değil doğada bile altın oran vardır. İnsan anatomisine kadar....

Daha ayrıntılı bilgiye https://www.grafikerler.net/altin-oran-bilinmesi-gereken-kavram-t22330.html bağlantısından ulaşabilirsiniz.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tşkr ederim yorumLarınız için. KesinLikLe çok çaLışmak gerekiyor.