Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tipografik Çalışmam ( Marilyn Monroe )

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Aslında ilk değil ama tamamlanmış olarak ilk tipografik çalışmam sayılabilir.Uzun sürse de yaparken eğlendim.Yorumlarınız beni daha ileriye götürecektir.Teşekkürler.

Buna biraz efekt verdim.

Benzer konular

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerine sağlık... Fakat şunu belirtmek isterimki tipografi bu değildir. Bu yazı ile resimledir. Bu anlamda baktığımızda çok başarılı bir çalışma...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık... Fakat şunu belirtmek isterimki tipografi bu değildir. Bu yazı ile resimledir. Bu anlamda baktığımızda çok başarılı bir çalışma...

Evet haklısınız biraz tipografik illüstrasyon oldu diyebiliriz sanırım.Değerli yorumunuz için teşekkürler.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Eline sağlık, oldukça başarılı bir çalışma. Karakterlerde tonlama yerine, tek tip fontun thin-light-vs.vs.. black-ultra black gibi tiplerini kullanarak portreyi yada grafiği oluştursan daha iyi veya daha doğru sonuçlar alabilirsin diye düşünüyorum. Tabi boş atmıyorum ben daha önce denedim :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Eline sağlık, oldukça başarılı bir çalışma. Karakterlerde tonlama yerine, tek tip fontun thin-light-vs.vs.. black-ultra black gibi tiplerini kullanarak portreyi yada grafiği oluştursan daha iyi veya daha doğru sonuçlar alabilirsin diye düşünüyorum. Tabi boş atmıyorum ben daha önce denedim :)

Evet söylediğiniz şekilde bir uyarlamada olabilirdi ama hocanın illa farklı karakterler kullanılacak emrine uymak zorunda kaldım. :)
Tavsiyeniz için teşekkürler :)

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma emeğine sağlık,gradientle renk geçişleri kullansaydın htlar daha belirgin olabilirdi...bişey daha yüzünü buruşturma ;) please...