Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tişört baskı makinası

fd234

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fndmozaik.com
piyasada bulunan powerjet ve dtg marka ürünlerden birine sahip olan arkadaşla görüşmek isterim.zira bu makinayı almayı düşünüyorum sıkıntıları nelerdir.tercih ederken nelere dikkat edilmeli.sert yüzey baskıdaki başarısı nedir.yardımlarınızı bekliyorum.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Usta bu ne böyle powerjet in bi fiyatına bakayım dedim 15.000 euro :)) ben pek anlamam ama t-jet diye bi makina var oda 25.000 tl civarındaymış...

fd234

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fndmozaik.com
15000 eurodan bile daha fazla.t jet i nerde buldun 25000 tl yemerak ettim od ayaraınbi makina .kullanıcı olsada nedir ne değildir öğrensek

tülay hanım ilginize teşekkür ederim.bahsi geçen makinayı almayı düşünüyorum ama pahalılığı problem yaratıyor.sizde varsa bana fason baskıda yapabilirsiniz diye düşünüyorum.ayrıntıları konuşabiliriz.******
bu konuda yardımlarınıza ve deneyimlerinize ihtiyacım var.telefonunuzu bekliyorum .saygılarımla

teşekkürler Tülay hanım. çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar,

teşekkürler Tülay hanım.aramanızı bekliyorum. çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar,

tülay hanım merhabalar;benim için fason konusunda bir görüşme yapacaktınız.fason yapıp yapmıyacakları hakkında bilgi verecektiniz durum nedir acaba.

afaruki

🌱Yeni Üye🌱
powerjet

merhaba
powerjet var elimde
45.000 tlye 3 lüsünü aldığım için teklisini 11000 e satıyorum
kafası çipleri yenilenmiş eksiksiz,amerikan malı kalitesi belli bir cihaz
sıfırı 30 civarı diye biliyorum
siyah tişörte en büyük baskıyı 5 dakikada yapıyor-bu en uzun süreni-
günde 300 tane eder..

11000 e bırakacağım.

exmoda dijital