Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tiyatro Afişi Hakkında Yardım

buzzlemre

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar okulmuzda gösterilecek olan "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım" adlı oyun için afiş hazırlamaktayız konu hakkında tasarım yani yaratıcı fikirleri olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim . kendi afişimizi hazırlamak istiyoruz bu oyun daha önceden metin akpınar tarafından oynanmıştır .

Benzer konular

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
belki biraz klasik ama 3 maymun (görmedim, duymadım, bilmiyorum) dan yola çıkabilirsin...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
ya tiyatroysa illaki perde olacak o afiste benden sölemesi :D

buzzlemre

🌱Yeni Üye🌱
cevaplar için tşk.Ler ama aradıgım şeyin tam olarak bu oldgunu sanmıyorum :S daha yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir çift kapali gözü, afisin en altına yerlestir ve üst tarafa bir hayal baloncuğu aç, oraya da oyundan bir sahnenin fotoğrafını ekle + yazılar vs. :p

Begenmediysen baska fikir vereyim :)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın buzzlemre :
Sitemizde bir çok profesyonel tasarıma ve bir çok profesyonel reklam şirketi, ajans, matbaalarda çalışan arkadaşlarımız mevcut. Ancak bir kişi çıkıpta.
merhaba arkadaşlar okulmuzda gösterilecek olan "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım" adlı oyun için afiş hazırlamaktayız konu hakkında tasarım yani yaratıcı fikirleri olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim . kendi afişimizi hazırlamak istiyoruz bu oyun daha önceden metin akpınar tarafından oynanmıştır .
Böyle bir soru sorduğunda pek olumlu sonuç alınmaz. Sebebi ise siz ilk önce kendi ufkunuzu ve tasarım gücünüzü gösterin birşeyler tasarlayıp bize sunun biz sizi yönlendirelim. Emin olun istediğiniz tasarıma daha hızlı bir şekilde ulaşıcaksınız. Sizinkisi biraz şöyle olmuş . Benim ufkum yok ! sizin varmı ? Yanlış algılanmak istemem ama kimse pek yanaşmaz bu gibi bir konuya... Durum böyle iken yinede siz bilirsiniz =). Ulaşmak yada ulaşamamak istenilen sonuça....

buzzlemre

🌱Yeni Üye🌱
Dogru :D o zmn konuyu kapatalım yardımcı olan arkadaşlara tşkLer

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
konuyu kapatmayalım
siz bir çalışma hazırlayınca buraya ekleyin
onun üstünden daha çok fikir çıkar

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅

direkt göz tabiiki .. büyük olanından ama kapalı bi eli ile dier göz açık ve munzur bi ifade.. oyunu bilmediim için munzur dedim umarım uymuştur
bu arda görsel büyük olacak ( yada çizim) aklımda canlanan şimdilik. .=) << buna benzer bişi

Sayın buzzlemre :
Sitemizde bir çok profesyonel tasarıma ve bir çok profesyonel reklam şirketi, ajans, matbaalarda çalışan arkadaşlarımız mevcut. Ancak bir kişi çıkıpta.
Böyle bir soru sorduğunda pek olumlu sonuç alınmaz. Sebebi ise siz ilk önce kendi ufkunuzu ve tasarım gücünüzü gösterin birşeyler tasarlayıp bize sunun biz sizi yönlendirelim. Emin olun istediğiniz tasarıma daha hızlı bir şekilde ulaşıcaksınız. Sizinkisi biraz şöyle olmuş . Benim ufkum yok ! sizin varmı ? Yanlış algılanmak istemem ama kimse pek yanaşmaz bu gibi bir konuya... Durum böyle iken yinede siz bilirsiniz =). Ulaşmak yada ulaşamamak istenilen sonuça....

:peace1::peace1::peace1:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
25729471mn8.jpg

buzzlemre

🌱Yeni Üye🌱
eline saglık arkadaşım çok yakında bu konuyla ilgili kendi afişimi yapıcam

SEBO*

🌱Yeni Üye🌱
Ben Gecen sene yaptığım afişi göstereyim ... Belki düşüncelerinde ki bazı şeylerin yerleşmesinde yardımcı olabilir ... Bu tarz çalışma nasıl sence?.. Afişte fark ettiysen tiyatronun tüm unsurları var nerdeyse...
Buradan yola çıkabilirsin...

Sakarya_Sanat_Tiyatrosu_by_SanalSanat.jpg

SekoliN

🌱Yeni Üye🌱
Körebe oynayan bir çocuk edası, ama önünde duran bir nesneyle ilgilenmesi ;)
BENDENDE BU KADAR :)

buzzlemre

🌱Yeni Üye🌱
çok saol gerçekten çok yardımcı oldun bu tarzda bişiler yapabilirim ama tiyatro için daha tam olarak kostümler hazır olmadıgı için biraz gecikicek ama en kısa zamanda yaptıgım afişi sizlerle paylaşıcam daha fikirleri olan arkadaşların msjlarınıda alabilrim

HASHUS11

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler:(:)

HASHUS11

🌱Yeni Üye🌱
lutfen yarı8dm hoca odevı verdı ama bende hala bı sey yopk yenı yetısenlere yarım pls:(