Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Topogigio dudaklı broşür

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum...
kjc3P.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) pizza ile onu tutan fare arkadaş görsellerindeki çözünürlükler dışında temiz çalışma olmuş.. Tebrikler.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Dudaklar dışında fena değil, üstünde biraz daha çalışılmalı..

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler arkadaşlar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanılan slogan ile tasarımda kullanılan dudak öğesi birbirine zıtlık oluşturuyor.
Gülümseten Menüler -----> ve Dudak.
Aralarındaki bağı pek anlayamadım. Bir diğer husus da dudaklar ön plana çıkmış. Esas vurgulanmak istenen öğeleri gölgede bırakmış.

Ben bu tarz bir konsepti tekrar düşünün derim. Tabi bu yazdıklarım benim kendi düşüncelerim. Herkesim fikrine ve düşüncesine de saygı duymak lazım tabi.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kullanılan slogan ile tasarımda kullanılan dudak öğesi birbirine zıtlık oluşturuyor.
Gülümseten Menüler -----> ve Dudak.
Aralarındaki bağı pek anlayamadım. Bir diğer husus da dudaklar ön plana çıkmış. Esas vurgulanmak istenen öğeleri gölgede bırakmış.

Ben bu tarz bir konsepti tekrar düşünün derim. Tabi bu yazdıklarım benim kendi düşüncelerim. Herkesim fikrine ve düşüncesine de saygı duymak lazım tabi.

Öncelikle teşekkür ederim. Tecrübelerimizi birbirimizle paylaştığımız oranda gelişebiliriz. Ama bir insanın gülümsediği ilk dudaklarından belli olur. yani gülümsemeye başladığınızda ilk dudak hareket eder...

Ve bildiğiniz gibi artık insanların dikkatini çekmek biraz zor bu yolla dikkatler de çekilmiş oluyor.

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
dudaklar yerıne daha kucuk bırsey olsa gorseller ortaya cıksa daha ıstah acıcı bır tasarım olur kanımca ama guzel .. tebrıkler...

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok göz yoran bir çalışma olmuş bence. Fare kısmı evet temiz ama diğer kısım hakkında tek bir yorum dahi yapamayacağım. Çok kalabalık, çok dudak, çok abartı vs. vs. Sanırım biraz hafifletmek gerekiyor.

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çalışma biraz yoğun ve büyük dudaklı olmuş seçenekleri normal şekilde fiyatı küçük gülümseyen bi dudak üzerinde denenebilir derim ve bu sayede nihat bey'in de belirttiği gibi ana konsept kaybolmuş . Birde fiyatların yanındaki " TL. - Tl - TL " 3 farklı şekilde yazılmış küçük dikkat gerektiren şeyler... Başarılar.