Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanılan slogan ile tasarımda kullanılan dudak öğesi birbirine zıtlık oluşturuyor. Gülümseten Menüler -----> ve Dudak. Aralarındaki bağı pek anlayamadım. Bir diğer husus da dudaklar ön plana çıkmış. Esas vurgulanmak istenen öğeleri gölgede bırakmış.
Ben bu tarz bir konsepti tekrar düşünün derim. Tabi bu yazdıklarım benim kendi düşüncelerim. Herkesim fikrine ve düşüncesine de saygı duymak lazım tabi.
Kullanılan slogan ile tasarımda kullanılan dudak öğesi birbirine zıtlık oluşturuyor. Gülümseten Menüler -----> ve Dudak. Aralarındaki bağı pek anlayamadım. Bir diğer husus da dudaklar ön plana çıkmış. Esas vurgulanmak istenen öğeleri gölgede bırakmış.
Ben bu tarz bir konsepti tekrar düşünün derim. Tabi bu yazdıklarım benim kendi düşüncelerim. Herkesim fikrine ve düşüncesine de saygı duymak lazım tabi.
Öncelikle teşekkür ederim. Tecrübelerimizi birbirimizle paylaştığımız oranda gelişebiliriz. Ama bir insanın gülümsediği ilk dudaklarından belli olur. yani gülümsemeye başladığınızda ilk dudak hareket eder...
Ve bildiğiniz gibi artık insanların dikkatini çekmek biraz zor bu yolla dikkatler de çekilmiş oluyor.
Çok göz yoran bir çalışma olmuş bence. Fare kısmı evet temiz ama diğer kısım hakkında tek bir yorum dahi yapamayacağım. Çok kalabalık, çok dudak, çok abartı vs. vs. Sanırım biraz hafifletmek gerekiyor.
bence çalışma biraz yoğun ve büyük dudaklı olmuş seçenekleri normal şekilde fiyatı küçük gülümseyen bi dudak üzerinde denenebilir derim ve bu sayede nihat bey'in de belirttiği gibi ana konsept kaybolmuş . Birde fiyatların yanındaki " TL. - Tl - TL " 3 farklı şekilde yazılmış küçük dikkat gerektiren şeyler... Başarılar.