Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tornado yenı calısma

Benzer konular

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabiki çok fazla prof. deil ama gerçekten iyi bir çalışma ;)

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tornado yaklaştığı zaman arabaların hiçbirisi kıpırdamıyor yerinden.geldiği yöne en yakın olan arabadan başlayarak arabaları savurtma işlemini yaparsan daha gzel görünür.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
partiküller sırıtıyor. birde hortum çok çabuk geçiyor ve ardında ağır ağır parçalanmış bir enkaz.
yani enkaz göze batıyor. seste kaliteli değil tam oturmuyor. bunun dışında çalışma guzel.

çalışmalarınız tahminim burada bayağı ilgiyle takip ediliyor.
başarılarınızın devamını dilerim.

belecefi

🌱Yeni Üye🌱
güzel abicim öncelikle eline sağlık güzel olmuş çalışmalrını izliyorum hatta fez bile alıyorum bu çalışmanda gözüme batan 3 şey gördüm particüller hep aynı yöne doğrusal gidiyor corna sesi tornado arabaları geçip karşıdaki arabaların yanına geldiğince çalıyo bide tornoda karşıdaki binalara yaklaştığında binalara hasar vermiyo bence yaklaştığında hasar verse daha iyi olur gibime geliyo ama yinede çok güzel emeğine sağlık

KaBuSsS

🌱Yeni Üye🌱
birde bunları nasıl yaptığınızı anlatsanız :D:D

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi lütfen bu aşamaya nasıl geldiğini bir özet geçer misin ? Ben de kasırga+patlama efekti istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.After Effects köşesine bakarsan "Mardin Kalesi" ile ilgili başlığımı göreceksin.Kimse bilmiyor sanırım.O kadar yukarı çıkardım konuyu ama artık yapacak bir şey yok.tutorialleri eklersen çok sevinirim.Henüz sizi eleştirecek kapasitede değilim.Elinize sağlık.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Bu asamaya derslerı ızleyerek,sureklı calısarak ve devamlı aklıma ne geldıyse programda yaparak yada yapmaya calısarak geldım.tabı asamam ne akdemede oda kısıden kısıye tartısılır.Asamam dıye bır sey yok herkez herkezden ustundur yada az yada cok bılebılır,bunlar gorecelı kavramlardır.
oncelıkle derslerı calıs ogren sonra yapmak ıstedıgınıe yogunlas ve onu yap.Sakın bırden herseyını ogrenmeye kalkma.Zaten sen yapmaya calıstıgını yaparken bır cok seyı ogrenmıs oluyorsun.