TR Tuning Line Kurumsal
pcfaresi 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 659 Tepkime puanı 11 Web sitesi yeniguc.com 30 Haz 2009 #2 çalışmalarda kişisel veya kurumsal adres vermek yasaktır en son ben yaptım diye konum kitlenmişti bence sende düzelt çalışmalarına gelince bence çok güzel olmuşlar
çalışmalarda kişisel veya kurumsal adres vermek yasaktır en son ben yaptım diye konum kitlenmişti bence sende düzelt çalışmalarına gelince bence çok güzel olmuşlar
Shkupjane 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 2 30 Haz 2009 #3 pcfaresi' Alıntı: çalışmalarda kişisel veya kurumsal adres vermek yasaktır en son ben yaptım diye konum kitlenmişti bence sende düzelt çalışmalarına gelince bence çok güzel olmuşlar Genişletmek için tıkla ... siteye yeni üye oldum bilgim yoktu bu konuda uyarınız ve yorumlarınız için teşekkürler ama artık çok geç sanırım düzeltme yapamıyorum yönetici arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim
pcfaresi' Alıntı: çalışmalarda kişisel veya kurumsal adres vermek yasaktır en son ben yaptım diye konum kitlenmişti bence sende düzelt çalışmalarına gelince bence çok güzel olmuşlar Genişletmek için tıkla ... siteye yeni üye oldum bilgim yoktu bu konuda uyarınız ve yorumlarınız için teşekkürler ama artık çok geç sanırım düzeltme yapamıyorum yönetici arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim