Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

trafik afiş yarışması için basit bir şey yaptım

sule ercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizce nasıl olmuş.....basit olduğunu biliyorum ama yorumlarınızı bekliyorum..

trafkcopy.jpg

Benzer konular

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadran da ki ibre yerine azrail in orağını kullansan daha ii olucak gibi birde uyarı nitelikteki yazıları kırmızı kullan bence ve yazıyı topla biryerde dağınık görünüyor

nurhan türker

🌱Yeni Üye🌱
gözü çok yormuyormu sizce de ? çok kalabalık geliyor ilk bakışta nerde ne var seçilmiyor belkide ya arkayı braz daha mı silik yapsanız yazıyı bi yerde toplasanız daha ii olabilr di belki de bilemiyorum çok kalabalık var arada bi nefes alıcak bi yere ihtiyaç var göz algılıyamıyor tabiki bu benim düşüncem elinize saglık

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
"her saniye bir canmı" sloganı olmamış afiş ile bütünleştirmelisiniz çok kopuk duruyor.
Bir de bu uçak kadranımı? 750 ye kadar gidiyor, böyle bir araba varmı?

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence fena değil sadece üsteki yazı olmamış kırmızı olan daha değişik bir tarz olabilirdi...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bence biraz boş duruyor. arkadaşların dediklerine de katılıyorum. bütün hepsini birleştirsen çok hoş olur. azrail ve yazılarla ilgili olan yazıları bi kenarda toplamalısın. aralarınıdaki boşluğu azaltıp sola yada sağa yasla öle dursun. benim dediğim boş duruyor da şundan ötürü; sanki bir logo vs de olmalı eksik olan kısmı bu. ne bileyim mesela bu yarışmayı düzenleyen kurumun logosu, trafik haftası polisi vs gibi logoları altta kullanınca toparlar gibi geldi bir de şöyle birşey geldi aklıma. ne amaçla her saniye bir can mı yazdın bilemiyorum hani bir yerde filan mı okudun ama bana hersaniye dünyada yada türkiyede 3-5 insan trafik kazasında ölüyor gibi bir çağrışım yaptı. o yüzden sloganın sonuna bir yıldız vs işaret koyup en altta çok daha ufak karakterlerle açıklamasını yazsan daha hoş olur gibi. yani şöyle demek istiyorum:

HER
SANİYE
BİR
CAN MI?*

*Yurdumuzda 2008 yılı trafik verilerine göre her saniyede trafik kazalarında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı 3 kişidir.

gibi. bilmem nasıl olur sizce?

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
ibredeki limitler i bilerek mi o kadar abarttın

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ibredeki rakamların, kazalara kurban giden insan sayısını temsil etmesi güzel düşünülmüş..
yazı daha küçük ve bir köşede olabilirdi; böylece esas vurguyu vermek istedğiniz arka plan, daha da belirginleşirdi..
yazıda satır aralığını bu denli açmak göze pek hoş görünmeyebilir..
ve font seçiminde de, nispeten küçük harfler ve fakat ciddiyetli fontları tercih etmeniz yerinde olabilir.. kolaylıklar..