Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tranceptic cd tasarım

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Trance Müzik yapan amatör bir grup için yaptığım cd kapak
çalışması.

TrancePTIC_COVER_by_palax.jpg

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
usta nedir bu sinek sevdası merak ettim... :D her zamanki 10 numara.. :cool:

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba çalişmalarınızı göremiyorum bana özel bir durummu
yoksa benim bilgisayar da sorun var teşekkür ederim

mirzaercin

🌱Yeni Üye🌱
Amator bir grup icin cok profesyonel bir calisma yapmissiniz. Sizi tebrik ederim oldukca basarili buluyorum calismalarinizi. Bu calismayla "amator grup" ta herhalde profesyonellige dogru ilerleyecektir.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
zavalon kardeşim... Bence senin tasarım konusundaki yeteniğinin sadece basılı işlerde kullanılması yazık günah, heleki karşılığında 5-6 bin dolar maaş alamıyorsan....10 tonluk kamyonda yumurta taşıyorsun sen..Sen sandalyeden uçağa her şeyi tasarlayabilecek bir hayal gücüne sahipsin..Endüstriyel tasarımclardan neyin eksik

cigdemkose

🌱Yeni Üye🌱
mirzaercin e katılıyorum. grup amatör ama sanki sen onlar için değil kendin için yapar gibi özentili ve hoş bir çalışma çıkartmışsın ortaya
HERZAMANKİ GİBİ
eline sağlık

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
zavalon kardeşim... Bence senin tasarım konusundaki yeteniğinin sadece basılı işlerde kullanılması yazık günah, heleki karşılığında 5-6 bin dolar maaş alamıyorsan....10 tonluk kamyonda yumurta taşıyorsun sen..Sen sandalyeden uçağa her şeyi tasarlayabilecek bir hayal gücüne sahipsin..Endüstriyel tasarımclardan neyin eksik

5-6 bin dolar rüya gibi geliyor. İşin aslı ben sadece kendim için üretiyorum.
Maddi bir beklentim olmadı hiç bir zaman. Keza olsaydı şuanda farklı bir yaşamım olurdu. Hastalık bu. Bulaşmış bi kere. Teşekkür ederim övgü dolu sözlerin için.