Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Transfer Bandı

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar herkese selamlar,
Malum bu işe yeni başlayanlardanım. Folyoda yazımı yazıyorum > transfer bandını çizilen yazının üstüne yapıştırıyorum > harflerimi ayıklıyorum > ilgili zemine yapıştırıyorum > Ragleyle zemine iyice yapışmasını sağlıyorum, buraya kadar her şey normal, transfer bandını kaldırırken folyo bir türlü zemine yapışmayıp transfer bandından ayrılmıyor. Arkadaşlar olası nedenler ne olabilir?
Kısa bir bilgi daha vereyim : Folyonun yapışacağı zemin buzlu cam ve yer yer yivlidir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Benzer konular

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım daha önce bir kaç kez kullanılmış bir transfer bandıyla dene.sorun olmayacağını göreceksin başarılar...

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayın eksen236 gerçekten yararlı bir bilgi oldu. Çok teşekkür ediyorum, birde bu transfer bandını en fazla kaç kez kullanabiliriz?

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla eğer üşenmesseniz kirlenen transfer bantını güzelce yıkayın kurusun yine yeni gibi kullanabilirsin..

SUSKUN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yapışptıramadığın zeminleri de sentetik tinerle sil o zaman daha iyi yapışır özellikle plastik zeminlerde

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sağolun, Allah razı olsun, teşekkür ediyorum.

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
transfer bandı yeni ise çok yapışkanlık özelliği olur. İkinci el taşıma kullan ve zemin de pek yapışkan değilse cam sil veya bi neft ( sentetik tiner ) ile sil... işini göreceğinden eminim....

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ediyorum, zahmet edipte cevaplandırdığınız için. Yalnız ben bir şeyi anlamadım, bana, "ikinci el taşıma kullan" demişsiniz, bunu biraz açarsanız memnun olurum. Kusura bakmayın, bu işe yeni başlayanlardanım, onun için, bazı tümce ve terimleri anlamıyorum. Tekrar teşekkür eder, Allah razı olsun.

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani ikinci el dediğim
2-3 defa kullanılmış transfer bandı kullan...
Yapışkanlık özelliğini az kaybetmiş transfer bandı kullan...
ok????

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tamam aby, teşekkür ederim, şimdi anladım.

by_dry

🌱Yeni Üye🌱
walla kardeş en güzeli hiç transwer kullanma walla çok bastırmadan arkasını çewir çiz falçataile alt weya üst hizana göre sonra yırt yapıstır

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten buda güzel bir yöntem. Şimdi bu yöntemle yapıldığında baloncuklar(kabarcıklar) oluşur mu? İkinci bir sorumda; çift renk olduğu zaman(yazının iç kısmı ayrı renk, kenar kısmı ayrı renk) bu yöntemi nasıl uygulayacağız? Teşekkür ediyorum.

starpublicite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar herkese selamlar,
Malum bu işe yeni başlayanlardanım. Folyoda yazımı yazıyorum > transfer bandını çizilen yazının üstüne yapıştırıyorum > harflerimi ayıklıyorum > ilgili zemine yapıştırıyorum > Ragleyle zemine iyice yapışmasını sağlıyorum, buraya kadar her şey normal, transfer bandını kaldırırken folyo bir türlü zemine yapışmayıp transfer bandından ayrılmıyor. Arkadaşlar olası nedenler ne olabilir?
Kısa bir bilgi daha vereyim : Folyonun yapışacağı zemin buzlu cam ve yer yer yivlidir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

selam abi sen en iyisi bu transfer bandin daha az yapisani var onu al bende ayni bu sorunu yasadim artik ustasi oldum
hadi kolay gelsin

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, bu az yapışma özelliğine sahip Transfer Bandının ismi ve markasını söyleyebilir misiniz?