Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

transparan sorunu

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
my.php

arkadaslar resimdede görüldügü gibi logonun arkası transparan ve freehandda sorun gözükmüyor ama pdf yaptıgımda logonun arkasında cedceve cıkıyor bu sorun baskıdada ortaya cıkıyor bunu nasıl halledecem logoyu dekupe ederkenmi bir hata yapıyorum onu anlamadım

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eklediğiniz resim görünmüyor..Ayrıca Fh kaydetmen yeterli neden Pdf yapıyorsunki?

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
matbaa pdf seklinde istiyor bide forumdaki resim yukledeki islemlerin aynısını yaptım resim rgb url sini aldım yapıstırdım neden cıkmadı anlamadım

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazıcıdan cıktı aldıgımdada logonun arkasında zemin gözüküyor yaptıgım islem photosopta logoyu acıyorum arkasındaki beyaz zemini secip siliyorum ve arkası transparan bi sekilde kaydediyorum freehandda hersey normal ama cıktı aldıgımda arkada zemin gözüküyor matbaa pdf istiyo cevirdigimde aynı zemin sorunu simdiye kadar bu sorunu farklı bir sekilde freehandde verdigim rengi photosopta logonun arkasınada verip hallettim ama bunun mutlaka bir cözümü vardır yardımlarınızı bekliyorum

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hatap.jpg

yardım etmek isteyen yokmu resim olunca sorunu daha iyi anlıyacaksınız ama bi türlü yükleyemedim url yi mesaja yapıstırıyorum ama cıkmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar sorunu cözdüm tüm hata logoyu dekupe ettikten sonra kaydederken tiff optionstaki save transparenci secenegini isaretlemem aynı sorunla karsılacak arkadaslar icin yaptıgım islem dekupe islemini yapıyoruz save path ardından cliping path ve kaydediyoruz.
Herkese iyi çalışmalar,