Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tuana Logo Çalışması

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tuanalogo.jpg

Et lokantasi yazilmasi ozel istektir o nedenle Restaurant, Restoran vs gibi bir tabir kullanilmamistir.. Fikir ve yorumlarinizi bekliyorum .. .)

Tekrar duzenlenmis hali...

tuana2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
et lokantısı için yeşil renk uygun değil(vejeteryanlığı çağrıştırıyor), birde AN harflerini kullanman iyi fikir ama biraz daha çalışmalısın o 2 harf üzerinde, bunları hallettikten sonra ii bişiler çıkabilir ortaya, kolay gelsin

haa birde tabağı biraz daha dolu göster ve üzerine duman ekle bence çizgiler halinde.

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
et lokantısı için yeşil renk uygun değil(vejeteryanlığı çağrıştırıyor), birde AN harflerini kullanman iyi fikir ama biraz daha çalışmalısın o 2 harf üzerinde, bunları hallettikten sonra ii bişiler çıkabilir ortaya, kolay gelsin

Oncelikle tesekkur ederim ..

Sari turuncu gibi sicak renkleri denedim fakat cok fazla gozume hos gelmedigi icin yapmadim.. Yesil dediginiz gibi benim de aklima geldi acaba vejeteryanligi cagristirir mi diye ama kirmizinin yogunlugundan dolayi kurtarabilecegimi dusundum acikcasi.)) Ayrica AN harfleri uzerinde ozellikle oynama yapmayip kendi fontund biraktim cunku oradaki insan figurunun daha fazla ortaya cikip okunabilirligi geri plana atsin istemedim.. Bu konuda nasil bir degisiklik yapabilecegimi daha acarsaniz seve seve denerim...

Tekrar tesekkur ederim...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
düşünce çok güzel a n harflerinden garson çıkarmak akıllıca fakat renk uymusuzluğu aşikar onlarada çözüm bulursan tam süper olur

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle çok hoş ve güzel bir fikir.. ama renk konusunda arkadaşa katılıyorum..bir kaç renk denemesi yapmalısın..
ShellByMrt tabağı biraz daha dolu göstermeni önermiş ama bu logo olduğu için daha fazla kalabalığa ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.. taslak olarak bu haliyle gayet şık.. eline emeğine sağlık..iyi çalışmalar...

(",)

tasarimci45

🌱Yeni Üye🌱
akıllıc bir düşünce ama renleri değiştirsen nasıl olur

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Başlığınız düzeltilmiştir.

fatih0638

🌱Yeni Üye🌱
banada bı logo calısması yapabılırsen sevıınırım

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟

olur tabi, hayır kurumu burazı zaten! sen numaranı bırak biz seni ararız :)

ellerine sağlık, düşünce çok güzel, logo şık. ama renkler bana da biraz olmamış gibi geldi, daha güzel olabilir. kolay gelsin...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)
Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Elinize sağlık düzenlenmiş haliyle daha bir güzel olmuş:)

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cok tesekkur ederim arkadaslar tum yorum elestiri ve onerleriniz icin.. Renkler konusunda calisiyorum benimde cok icime sinmedi acikcasi renkler ama istedigim gibi bir renk kombinasyonu da tutturamadim henuz.. sicak renkleri kullanma cabasindayim ama nedense gozume hic biri hos gelmiyor... Bir kac renk alternatifli halini birazdan koyacagim yeniden.. Fikirlerinizi soylerseniz cok sevinirim...

Tekrar tesekkurler.. Kolay gelsin sizlere...

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaslar bir kac renk alternatifi denedim ama iste bu diyecegim icime sinen birsey olmadi acikcasi.. Bu konuda onerilerinizi bekliyorum:(

tuanag.jpg

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sondan ikinci diğerlerine göre daha iyi olmuş.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
2. gerçekten çok güzel düşüncede öle eline emeğine sağlık... :)

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tuana.jpg

böyle bir şeydi bahsetmek istediğim garson biraz daha belirgin & yazının okunaklığı gitmeden, ayrıca tek renk oluşu da bir avantajdır kolay gelsin.