Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tuner67 afiş çalışmam

Benzer konular

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
çok karmaşık göz yorucu ve arabanın üzerine yerleştirdiğin logo havada duruyo arab ile alaksı yok sound of performance team yazısın altındaki beyaz katmn anlamsız ellerine sağlık

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylencek okadar çok şey varki
bence sen bunu bidaha gözden gecir ve öyle sun

sevim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mesela neleri gözden geçirim :S

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazı karakterleri hiç uygun değil,lazertuning yazısı keskinken tuner67 yazısı biraz daha yumuşak çerçeveli,gereksiz tuner67 tekrarı var kısacası sıkıştırma mantığıyla yapılmış göz yorucu bir afiş çalışması.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
afisi internete o kadar buyuk komusunki acilmadi hala.ben burdan alipta baski yaparsam net olacagi kanaatindeyim :D:D:D

sevim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazı karakterleri hiç uygun değil,lazertuning yazısı keskinken tuner67 yazısı biraz daha yumuşak çerçeveli,gereksiz tuner67 tekrarı var kısacası sıkıştırma mantığıyla yapılmış göz yorucu bir afiş çalışması.

Lazer tuning ve Tuner67 yazısı kendi yazıkarekterleri onların üzerinde bi değişilik yapamazdım..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Afiş demişsiniz . Kusuruma bakmayın afiş in ne anlama gelindiği biliniyormu ? Peki bunu afiş olarak değerlendirelim siz afiş diyorsunuz diye. Peki değerlendirirken neyi göz bulunduracağız ? Göz önünde olmayan tipografinin "t" sindenmi ? Yoksa karmaşık hissini veren font uyumsuzluğunun "f" sini mi ?. Gelelim Photoshop un blending efektlerine her yerde kullanmak zorunda değilsiniz... Ayrıca afiş ler ne içindir ? Tanıtım için bu afiş te neyi tanıyoruz ? Bir web sitesimi ? Yoksa öylesine yapılmış bir afiş midir bu ? Hayali olan çalışmalarınızı bu şekilde bu kategorilere yüklerseniz bunun gibi sert eleştiriler alabilirsiniz. Eğer çalışmanız herhangi bir kurum a yada kuruluşa ait değilse Kişisel Çalışmalar kategorisine yüklerseniz biraz daha olumlu yorumlar yapabiliriz. Ancak buraya yüklüyorsanız sizi bir profesyonel olarak görür ve profesyonel bir şekilde yorumumuzu yaparız...

Yazdıklarımı lütfen kötü olarak algılamayınız...

Saygılarımla.

sevim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gökhan TEKIN;49093' Alıntı:
Afiş demişsiniz . Kusuruma bakmayın afiş in ne anlama gelindiği biliniyormu ? Peki bunu afiş olarak değerlendirelim siz afiş diyorsunuz diye. Peki değerlendirirken neyi göz bulunduracağız ? Göz önünde olmayan tipografinin "t" sindenmi ? Yoksa karmaşık hissini veren font uyumsuzluğunun "f" sini mi ?. Gelelim Photoshop un blending efektlerine her yerde kullanmak zorunda değilsiniz... Ayrıca afiş ler ne içindir ? Tanıtım için bu afiş te neyi tanıyoruz ? Bir web sitesimi ? Yoksa öylesine yapılmış bir afiş midir bu ? Hayali olan çalışmalarınızı bu şekilde bu kategorilere yüklerseniz bunun gibi sert eleştiriler alabilirsiniz. Eğer çalışmanız herhangi bir kurum a yada kuruluşa ait değilse Kişisel Çalışmalar kategorisine yüklerseniz biraz daha olumlu yorumlar yapabiliriz. Ancak buraya yüklüyorsanız sizi bir profesyonel olarak görür ve profesyonel bir şekilde yorumumuzu yaparız...

Yazdıklarımı lütfen kötü olarak algılamayınız...

Saygılarımla.

Yazdıklarınız kötü algılamıorum ..Bu çalışma Kurum falan ait değil yanlış yere yükledim sanırım:upset: Beni uyardığınız içinde teşekkür ederim..Aslında bu yorumlar beni hırslandırıo;)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Olmamış güzel kardeşim çok karışık hani grafik detaylardan arındırma sanatıdır ya o mantıkla git biraz bence afiş üzerinde çok hikaye anlatmaya gerek yok görülmesi gerekeni göster yeter. farklı bişiler dene kolay gelsin....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazdıklarınız kötü algılamıorum ..Bu çalışma Kurum falan ait değil yanlış yere yükledim sanırım:upset: Beni uyardığınız içinde teşekkür ederim..Aslında bu yorumlar beni hırslandırıo;)

Öyleyse siz de biz de doğru yoldayız.

böcek

🌱Yeni Üye🌱
bunu herkes yapıyor afişi yazıya boğmuşsun ve şu font kabartma outline çekme efektleri hiç ama hiç güzel değil afişte font sade olmalı diye düşünüyorum aşırı karmaşık duruyor seninki

Psikolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅

hırslanman iyi. yorumlara saygı duymak gerekir. bana kalırsa baya karışık. tasarımda öncelik güzel, anlaşılır ve sade olması en önemli kuralların başında gelir. tşkler

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karmaşık tek kelime gözü çok yoruyor

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vurgulanmak istenen isim, calismayla cokk icice olmus gibi
birazdaha on plana cıksa daha iyi olabilr gibi ....

dilerim basarilar .

iyi calismalar

sevim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşkrler bidahaki afiş çalışmalarımda yorumlarınızı dikkate alıcam..Bu afiş onayladı bikaç değşiklikle...