Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turizm acentası ile ilgili bi afiş çalışması - Eksiği Fazlası Nedir?
once çalışmanızın içeriği hakkında bilgilendirseydiniz sonra eksiği fazlası hakkında yorum yapabilirdik yani bakışda bir photoshop çalışması dekupe ve maskdan ibaret bir çalışma ne oğrenmek istiyorsunuz anlayamadım
güzel bir kolaj ancak mevlevi caminin yanına gelse sahilde oturan insanların yerine ve biraz daha ortaya yaklaşsalar ,kanonun geliş yönü tam tersi olabilir. eline sağlık.
sonuçta afiş her tür insana hitap etcek ve reklamlarda herkesimin anlayışına görüşüne dikkat edilir. camii arkası dönük bikinili bi bayanla reklam anlayışına uygun durmamış.
bende aynını dicektim ya cami dursun yada bikinili bayan.ikisi bi arada tepki alabilir sonucta müslüman bi ülkedeyiz.en azından coğu kesimin tepkisi bu olcak
Güzel olmuş. Yazılar eklenince daha da güzel olur herhalde. Afiş yurtdışında kullanılacaksa cami bikinili bayan resimlerinin bir sorun yaratacağını zannetmiyorum. güneş, kum, deniz, otantiklik, eğlence... resimler amaca uygun olmuş.
bence burda bi uyumsuzluk var.uzaktaki resim küçük olur mesela sema yapan biraz daha küçük ortadaki resimde daha büyük olabilirdi.ilk baktığımda bunu gördüm
Tabi bunun yanında kenarda karpuz kesen, yağmurda kullandığımız şemsiyelerle oturanlar daha mantıklı.. Arkadaşlar; kullanılan kadın ve plaj görselleri hariç diğerleri havada kalmıyormu? * Kıyıda rafting, ilginç, * 10 metre ileride 1 cami.. * Antik sütunlar..