Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar Bende Bu Bayrağı Ariyorum resimdeki gibi bir türlü bulamıyorum ortası + olan baskı yapacağım dijital baskı ie yada corel olarak bulabilen varmı acaba
Selam Arkadaşlar Bende Bu Bayrağı Ariyorum resimdeki gibi bir türlü bulamıyorum ortası + olan baskı yapacağım dijital baskı ie yada corel olarak bulabilen varmı acaba
Kardeşim Çok sağol ama bu gönderdiğin yukarıdaki resim ile aynı değil ortası artı olan demiştim bu arada baskı yapacam bu gün yetişmesi lazım o yüzden söyledim acele diye
Kardeşim Çok sağol ama bu gönderdiğin yukarıdaki resim ile aynı değil ortası artı olan demiştim bu arada baskı yapacam bu gün yetişmesi lazım o yüzden söyledim acele diye
En kolayı bir yandan da sizin google amca ile Turkmenistan Flag Vector diye arattırmanızda fayda var..Bir yandan siz araştırın bir yandan da konuya bakacak olan arkadaşlardan takviye gelsin..
Sanırım bulan yok nasıl b bayrak anlamadım giitti müşteri bu bayrağın birde isimleri olduğubu belirtmişti belki işinize yaraya bilir gemir diğeride beşgöller