Neler yeni

TÜSİAD için tasarladığım ve gönderdiklerim

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende TÜSİAD için tasarlayıp gönderdiğim 3 logo tasarımımı yorumlamanız için ekliyorum.

logogx.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Benzer konular

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım TÜSİAD tasarım yarışmasında seçici kurulda bulunan grafiker arkadaşlara logosunu tasarlatacak.Çünkü TÜSİAD kendi ne aradığını bilmiyor.

girift

🌱Yeni Üye🌱
bu logoların önünde patronlar oturmaz, işçilerin basın toplantısının arkasına yakışan logolar.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
en uygunu ilk sıradaki. ama başka bi font deneseydin keşke.

dolphin_07

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben de tüsiadla ilgili yaptığım amblem çalışmasını yayınlamak istiyorum ama daha aranıza yeni katıldığım için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logoların önünde patronlar oturmaz, işçilerin basın toplantısının arkasına yakışan logolar.

sen bu memlekette alın teri ile çalışan işçileri küçümsüyormusun yoksa ? TÜSİAD 40 yıl boyunca iğrenç ötesi bir logonun önünde oturmuş.senin kabiliyetini çok merak ettim doğrusu.bir logo nasıl tasarlanır diye bize tasarlarmısın TÜSİAD için :D

girift

🌱Yeni Üye🌱
sen bu memlekette alın teri ile çalışan işçileri küçümsüyormusun yoksa ? TÜSİAD 40 yıl boyunca iğrenç ötesi bir logonun önünde oturmuş.senin kabiliyetini çok merak ettim doğrusu.bir logo nasıl tasarlanır diye bize tasarlarmısın TÜSİAD için :D

sen Allah'a inanmıyormusun yoksa?
bu cümle ne kadar ilgisizse işçileri küçümsemede, konumuzla ilgisiz. İğrenç dediğin eski logo senin logolarından daha iyi. fabrika tepesi ile dişli çizebilmişsin kim tutar seni. Artık senin logolarının üstüne ben değil kimse logo çizemez. :rofl:

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence sen diger arkadasın yorumunu tamamıyla yanlıs anlamıssın.logoda kullanılan semboller genelde emekciler ile ozdeslesmis sembollerdir.somuru duzenine karsı cıkan isci ve emekcileri simgeledigi icin patronların cok hosuna gitmeyecegini soyluyor sadece.yani iscileri kucumsemek icin soylenmis bir laf degil bence, en azından ben oyle anladım.insanları yargılamadan once anlayabilme kabiliyetine sahip olmak gerekir.kendimizi onyargılardan arındırırsak eger daha saglıklı dusunebiliriz.

girift

🌱Yeni Üye🌱
bence sen diger arkadasın yorumunu tamamıyla yanlıs anlamıssın.logoda kullanılan semboller genelde emekciler ile ozdeslesmis sembollerdir.somuru duzenine karsı cıkan isci ve emekcileri simgeledigi icin patronların cok hosuna gitmeyecegini soyluyor sadece.yani iscileri kucumsemek icin soylenmis bir laf degil bence, en azından ben oyle anladım.insanları yargılamadan once anlayabilme kabiliyetine sahip olmak gerekir.kendimizi onyargılardan arındırırsak eger daha saglıklı dusunebiliriz.
Allah senden razı olsun.

dolphin_07

🌱Yeni Üye🌱
ya yazıklar olsun yaaa ancak grafikçilerede bu yakışırdı iki gündür siteyi çözmeye çalışıyorumm. kullanışlılığı sıfırr. herkese süper siteler yapıyorsunuz ama kendi siteniz berbatt. gidin şu fotoğraf sitelerine bir bakında insan kullanmasını ne kadar çabuk öğreniyor anlayın... sen süper logo yapsan da süper site yapsan da kullanışılığı yoksa o siteyi ve amblemi kimse seçmezzzzz....

dolphin_07

🌱Yeni Üye🌱
konu açan arkadaşım kusura bakma ancak buraya yazabildim derdimi senle ilgili değill tekrar kusura bakmayasın...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu açan arkadaşım kusura bakma ancak buraya yazabildim derdimi senle ilgili değill tekrar kusura bakmayasın...

Rica ederim. Bu sitede tek sıkıntı meslekte uzaktan yakından ilgisi ve bilgisi olmayan bazı arkadaşlar, bilgisayarına 30 günlük demo programlar indirip bişeyler çizenlerin kendini grafiker olarak lanse etmesi ve grafikerlik sektöründe sanalda olsa kendilerine yer bulmak için çabalamaları.Diğer sıkıntıda bilinçsizce ve detayları atlayarak ki, zaten bu konuda bilgisiz olan insanlar yorum yapmayı kendilerine görev edinmişler ve kendilerini anlaşılır bir şekilde belli etmektedirler.Birşeyleri tasarlayıp burda yayınladığınızda konu ve meslek ile uzaktan ve yakından bilgi ve ilgisi olmayan arkadaşların yorumlarını sadece gülüp geçeceksin :D Bu konu altında yorum yapan birileri gibi. :party:

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen Allah'a inanmıyormusun yoksa?
bu cümle ne kadar ilgisizse işçileri küçümsemede, konumuzla ilgisiz. İğrenç dediğin eski logo senin logolarından daha iyi. fabrika tepesi ile dişli çizebilmişsin kim tutar seni. Artık senin logolarının üstüne ben değil kimse logo çizemez. :rofl:

Sen Allah' a inanmıyormusun yoksa? cümlesini sormandaki amaç neydi bunu açıklarmısın.Bu soruyu yazdığımdan ne anladın ki; bu soruyu sorma ihtiyacı hissettin.Alakasız bir demogoji yaparak, dikkatleri başka tarafa çekmeye çalışma arkadaşım.Bu tür alakasız soruları soranlar genelde sosyal hayatta bazı sorulara cevap veremeyip, alakasız sorularla konuyu farklı yönlere çekerek, konuyu saptırmakla uğraşan insanlardır.
1-Anladığım kadarı ile sen bu örneklerden birisin.
2-TÜSİAD için burda, senin kabiliyetini anlamak için bir logo tasarlarmısın.Bakalım senin kabiliyetin sonucunda çıkacak logo bizleri şaşırtacak mı?
3-Bir tasarımcının tasarımı iyi yada kötü olsa dahi, eleştirilirken eleştirili mantık ve küçümsemeden yapılır.Yorumunu şu yada bu şekillerden dolayı eleştirdikten sonra emek vermişsin.Emeğine sağlık dersin.Sen bunu öğrenemediysen senin için yapacak birşey yok.Alınan oksijenle ve oksijenin gitmesi gereken yerde nasıl reaksion gösterdiği ile alakalı :party:

girift

🌱Yeni Üye🌱
Sen Allah' a inanmıyormusun yoksa? cümlesini sormandaki amaç neydi bunu açıklarmısın.Bu soruyu yazdığımdan ne anladın ki; bu soruyu sorma ihtiyacı hissettin.Alakasız bir demogoji yaparak, dikkatleri başka tarafa çekmeye çalışma arkadaşım.Bu tür alakasız soruları soranlar genelde sosyal hayatta bazı sorulara cevap veremeyip, alakasız sorularla konuyu farklı yönlere çekerek, konuyu saptırmakla uğraşan insanlardır.
1-Anladığım kadarı ile sen bu örneklerden birisin.
2-TÜSİAD için burda, senin kabiliyetini anlamak için bir logo tasarlarmısın.Bakalım senin kabiliyetin sonucunda çıkacak logo bizleri şaşırtacak mı?
3-Bir tasarımcının tasarımı iyi yada kötü olsa dahi, eleştirilirken eleştirili mantık ve küçümsemeden yapılır.Yorumunu şu yada bu şekillerden dolayı eleştirdikten sonra emek vermişsin.Emeğine sağlık dersin.Sen bunu öğrenemediysen senin için yapacak birşey yok.Alınan oksijenle ve oksijenin gitmesi gereken yerde nasıl reaksion gösterdiği ile alakalı :party:

senin tedaviye ihtiyacın var.