Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tuvalet temizleyici

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmamıda freeHand ortamında çizdim. Basıldı.

wcjelpa6.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Buradaki bio logosu gray scaladır. FreeHand de extra renk verdim. Böylece bu müşterinin diğer işlerinde logoda renk tonu sorunu ortadan kalktı.

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel çalışma olums.... sarı çerçevesi olsa sanki birazdaha güzl olurdu gibi ....ama sen bilirsin.... kly glsin...

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nerede sarı çerçeve iyi anlayamadım. Açarmısın:)

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
%20 bedava - free kısmını biraz daha büyütebilirsin, yeterince yerin var.

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada aynı anda hem "free" hem "bedava" yazmasını müşterimi istedi. Bu çalışma yarı türkçe Yarı İngilizce olmuş. Mesela Aynı çalışma arka yüzede uygulabilir ve bir tarafı ingilizce bir tarafı türkçe yapılabilirdi. Gerçi Muhtemelen arka tarafına kullanım talimatı uygulamış olmalısınız ama bu şekildede olmamış bence. Emeğinize sağlık

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
güsel olmuş valla eline sağlık

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada aynı anda hem "free" hem "bedava" yazmasını müşterimi istedi. Bu çalışma yarı türkçe Yarı İngilizce olmuş. Mesela Aynı çalışma arka yüzede uygulabilir ve bir tarafı ingilizce bir tarafı türkçe yapılabilirdi. Gerçi Muhtemelen arka tarafına kullanım talimatı uygulamış olmalısınız ama bu şekildede olmamış bence. Emeğinize sağlık

Ah ah o müşteri laf anlasa. İnanırmısınız hem new hemde yeni ibaresini bir arada isteyen müşteri bile var. Zorla ikna ediyorum. Bu ikna olmayan müşteri idi.

İçerikte ne yazdığına dikkat etmeyelim. Mıgırca olduğunu varsayalım. :)