Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

type 3 yükleme sorunu

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar,
type 3 kurulumunda tecrübeli birileri umarım vardır içimizde. type 3 kurulu pc elektrik bağlantısındaki bir sorundan ötürü yandı. başka bir pc ye type 3 kurmak istedim dongle hatası veriyor. kurulumda bir sorun yok sadece kurulum bittikten sonra programı açmıyor. başka bir diz üstü bilgisayara da denedim kuruldu ve çalışıyor. her iki ( yeni pc ve dizüstü ) bilgisayarın da işletim sistemi aynı cd den tarafımca kuruldu. bu dongle hatası neden oluşur sizce? yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve detay istenirse verebilirim..teşekkür ederim.

Benzer konular

taskaldiran

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım kurduğun pcde mutlaka seri port olması gerekiyor onu biliyorum fakat daha fazlasını bende çözemedim.. bendede var ama crackta hata varmı onuda bilmiyorum oda 2. seçenek..

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oooo sevgili kardeşim, ben de diyordum erkan olsaydı o bu işi çözerdi :) sen elini atıyorsan problemim çözülmüş demektir.. tamer ben ;) azerbaycandayım biliyorsundur. tezcan burdaydı geçen.. ona c.tesi tel açtım problemi söyledim o da lpt portu yoktur ondan olabilir dedi.. ben de port var demiştim..şimdi tekrar kontrol ettim sadece com1 ve com2 gözüküyor bağlantılarda..onu eklemeye çalışacağım birazdan umarım bu yüzdendir..gelişmelerden haberdar edeceğim. dongle filan yok bu arada anladın sen :wink:

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kurduğun pcde mutlaka seri port olması gerekiyor onu biliyorum fakat daha fazlasını bende çözemedim.. bendede var ama crackta hata varmı onuda bilmiyorum oda 2. seçenek..

sağol arkadaşım ilgine, bunu bir arkadaşım daha söyledi kontrol ettim lpt gözükmüyor.. yükleyip tekrar deneyeceğim

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet biostan lpt yazıcı portunu açtım programı tekrar kurdum sorunsuz çalışıyor. bir tecrübe daha kazandım sayenizde. tekrar teşekkürler

sergecti

🌱Yeni Üye🌱
s.a.yakari34 kardeş program hakkında bilgi almak istiyorum senden...özel mesaj atmak istedim fakat kapalı...mail adresi veya msn verebilirmisin...şimdiden tşk.kolay gelsin...

coe34

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslare bende type 3 kurmak ıstıuorum laptopa ama kuramadım dongle hatası verıo kurduktan sonra sanırım usttekı sorunlarla aynı bır arkadas yardımcı olursa sevınırım ...

msn : coe34 hotmail.cm