Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Type3 te kesim başlangıç noktasını değiştirmek

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli forumdaşlarım,
Daha önceden CNC de Artcut programını kullanıyordum. Kesilecek objelerin kesim başlangıç noktalarına müdahale edip değiştirebiliyordum. Şu an Azerbaycan da çalışıyorum ve buradaki CNC programım Type3. Bu programda başlangıç noktalarını değiştirebilmek için bir ipucuna rastlayamadım. Varsa eğer böyle birşey İŞİ BİLEN arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür eder, işlerinizde başarı ve bol kazanç dilerim. Saygılarımla...

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş type3 e aktardığın malzemenin hangi noktasından girmesini istiyorsan bıçağın o noktaya getirip S harfine basman yeterli

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özür dilerim anlatım çok saçma olmuş, type3 e aktardığın harfte router in ucunun nereden kesmeye başlamasını istiyorsan o noktaya mauseyi getirip S tuşuna basarsanız orayı işaretler ve başlangıç noktası orayı kabul eder

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ilgi ve cevabın için teşekkür ederim. Type3' e eps formatında aktardığım şekillerde sadece 1 er tane nokta gözüküyor. Dolayısıyla başka nokta üzerine gelemiyorum.Anlatımını biraz daha açabilir misin? Teşekkür ederim.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Öncelikle ilgi ve cevabın için teşekkür ederim. Type3' e eps formatında aktardığım şekillerde sadece 1 er tane nokta gözüküyor. Dolayısıyla başka nokta üzerine gelemiyorum.Anlatımını biraz daha açabilir misin? Teşekkür ederim.

Tamer abi selamlar...
Nasılsın... Yurtdışında netarafdasın.

Type edit yazılımının hangi versiyonunu kullanıyorsun...
istersen uzaktan bağlanıp sana yardım edebilirim.
Bana Viber'den ulaşabilirsin...

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar Erkan kardeşim,
Teşekkür ederim iyiyim. Azerbaycan Bakü deyim. Type3 (4.2.0.0 ) versiyon bendeki. Karşılıklı olarak müsait olduğumuzda ( TeamViewer ile ) uzaktan yardıma hayır demem.:) En azından anlatmakla vakit harcamayız. Ben Turkcell hattımı almadım yanıma telefonun bende yok özel mesajla iletirsen viberi kullanabiliriz. Teşekkür ediyorum abilerime ve kardeşlerime de selamlar.

Hakko44

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş type e aktarırken eps degil DXF(Autocat) formatında getirmelisin.

yakari34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler Hakko44 ama benim type3 dxf getirmiyor nedense. hata vermiyor dxf olarak corel de sakladığım dosyayı import ederken ama ekrana da getirmiyor dosyayı.