Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

uc logic ha61s nasıl

seymaaagrafik

🌱Yeni Üye🌱
İyi gunler ben grafik tablet almayı düşünüyorum. Uc logic ha61s yi düşünüyorum ama doğru bir karar mı? kullanimi nasıl? wacom bambooyla arasında nasıl farklar var? eksi arti yonleri neler ?kullanicilarindan ogrenmek istiyorum.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
H61S şuanda stoklarda olmayan bir model belki satış noktalarından bulabilirsiniz

TWH850 modelini önerebiliriz.
TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz TWH850 Çift Kalemli A5 Hot Key Grafik Tablet (Siyah) - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

TWH850 modelinin
Raporlama hızı bamboodan daha fazladır 200RPS
Ayrıca LPI değeri daha yüksektir : 4000LPI lines per inch
Cihazın yanında çift kalem gelmektedir
Kısayol sayısı daha fazladır.

Bunların dışında aşağıdaki inceleme size UC Logic ürünleriyle ilgili genel bilgi verebilir :
UC-Logic Lapazz TWHA60 İncelemesi | BasÇek - Sayfa 6

Umarım yardımcı olmuştur.

UC Logic Türkiye

seymaaagrafik

🌱Yeni Üye🌱
Cevabiniz için teşekkur ederim sizce dark i pen yada wacom inkling marka olan kalem mi daha iyi yoksa grafik tablet mi daha kullanışlı?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
nasıl kullanacağınıza göre değişir.

Bilgisayardan bağımsız notlar ve taslaklar çizmek kağıt ile çalışmayı seviyorsanız düşünebileceğiniz bir ürün gurubu.

Aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz alternatif olarak benzer yapıdadır
TeknoBiyotik: Dark i-Pen Yeni Nesil Türkçe Destekli PC / MAC / iPhone /iPad Uyumlu Dijital Çizim Kalemi ve Ajanda - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Ama photoshop ve illustrator gibi programlar ile bilgisayara bağlı çalışacaksanız raporlama hızı yüksek bir grafik tablet kullanmanız daha mantıklı olacaktır.

Umarım yardımcı olmuştur
UC Logic Türkiye