limitsizim
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar grafik tablette acemiyim fakat 11 yıllık resim egitimi ve deneyimim var yaklaşık 2-3 yıldırda web ve grafik üzerine birşeyler yapmaya çalışıyorum bunları söylememin amacı alcağım tablette çizimlerim profesyonel olacak çünkü oturmuş bir resim bilgim var bu tablet beni götürürmü benim işlerimi resimlerimi grafiklerimi yapmama yararmı yoksa hiç bulaşmıyımı fazlada para çıkaramıcağımdan bu model gözüme çarptı ve konyada tablet bulmak zor malumunuz. 200 ytl cıvarı bu tablet özellikleri:
Aktif Alan: 203 x 152 mm - A5 boyut , Basınç Seviyesi: 1024, Rapor Hızı: 100 rps, Çözünürlük: Max. 4000 lpi, Kalem Eğim Algılama: Maksimum 60° - Dikey P23 Ergonomik ve P21 Kalemler , 3 adet yedek uç , Tümüyle Özelleştirilebilir 42 Adet Kısa Yol Tuşu ile en çok satılan UC Logic Modeli. Windows için Yazılım Seti en Commander, Annotate for Word , Pen Mail , Pen Signer , Pen Notice 1.1
Lütfen cevap verirken biraz açıklayıcı olmasına dikkat edelim çünkü kısa sürede alıcam eger karar verirsem :rofl::angel:
Aktif Alan: 203 x 152 mm - A5 boyut , Basınç Seviyesi: 1024, Rapor Hızı: 100 rps, Çözünürlük: Max. 4000 lpi, Kalem Eğim Algılama: Maksimum 60° - Dikey P23 Ergonomik ve P21 Kalemler , 3 adet yedek uç , Tümüyle Özelleştirilebilir 42 Adet Kısa Yol Tuşu ile en çok satılan UC Logic Modeli. Windows için Yazılım Seti en Commander, Annotate for Word , Pen Mail , Pen Signer , Pen Notice 1.1
Lütfen cevap verirken biraz açıklayıcı olmasına dikkat edelim çünkü kısa sürede alıcam eger karar verirsem :rofl::angel: