Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

uc logic pf 8060 problem

flzf

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar win 7 32 bir işletim sisteminde pf 8060 marka grafik tabletimi kullanırken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Tableti bilgisayara bağladığımda driver kendiliğinden yükleniyor tablet güzel güzel çalışıyor fakat çizim yaparken yada tableti kullanırken kalemin ucunu tabletten yaklaşık 4-5 mm yukarda tutarak bekledğimde yada o seviyelerde gidip geldiğinde kalemin ucunu tablete dokundurmadığım halde kendi kendine çizik atıyor yada sağ sol tıklamış gibi oluyor. Bu problem tabletin akıcı gerçekçi bir deneyim sunmasına büyük bir engel teşkil ediyor yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
merhaba flzf ,

Öncelikle buradan ve mesaj olarak atmanıza gerek yok siteye girdiğimizde ikisinide görebiliyoruz bir yere yazmanız yeterli :)

Grafik tabletinizi bilgisayara bağladığınızda otomatik yüklenen sürücü sadece mouse olarak algılanmasını sağlar ve kendi sürücüsü değildir.

Aşağıdaki linkten
UC LOGIC

Güncel sürücünüzü indirip kurduktan sonra tekrar denemenizde fayda var.

Daha önce sürücü yüklediyseniz kaldırıp yenisini yükleyebilirsiniz.

Sürücü kurulumu sonrası bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın

Ayrıca hatırladığım kadarıyla kullandığınız modelde çift kalem vardı belli bir tarihten sonraki modellerde eğer ikinci kalem varsa onu deneyin kalem pillerini kontrol edin piller bitmiş olabilir.

Kontrolleriniz sonrası umarım sorununuz çözülür.

UC Logic Türkiye
Akortek Bilişim

flzf

🌱Yeni Üye🌱
Özür dilerim site biraz karışık geldide birde açtığım konuyu zor bulunca ki siz cevap vereli 3 gün olmuş ,arada kaynamasın mesajlada sorayım demiştim kusuruma bakmayın :)
Verdiğiniz yeni yazılım işe yaradı gibi ama tablet gene belirli bir yükseklikte kararsız kalıyor kendi kendine işlem yapıyor otomatik açılma kapanma gibi bir özellikmi bilemiyorum yoksa kalemmi bozulmuştur dersiniz

- r--3 - E- n-n-n - - -...... __ A-. .. - n-n-n-n. ... .. û.-.

Mesela bu yazıların çoğunu my script programında tabletten 1 cm yukarda asılı duran kalem kendi kendine yazdı acaba kendi kendine yüklenen yazılım ile çakışmamı yapıyor.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Kalemin kordinatının 1 cm yükseklikten algılanması normal ama çizim yapması çok normal bir durum değil
Tablet hasasiyetini başlat çubuğunda saatin olduğu bölümdeki tablet sürücü kısayolundan kontrol edin düzeyi değiştirerek deneyin

Kalem olarak yedek kalem varsa onu deneyin
Kalem pillerinizi mutlaka kontrol edin