Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ücretli Grafik Yapacak Seviyedemiyim ???

emRe53

🌱Yeni Üye🌱
2 senedir photoshopla uğraşıyorum amator olarak.ücretli bir çalışma henüz yapmadım.yapabilirmiyim de bilmiyorum bi danışayım dedim.arkadaşımın sitesi için ücretsiz logo arkaplan vb. tasarımlar yaptım.logoyu yalnız göstereceğim bu tür bi logonun değeri nedir merak ediyorum.bu arada kesimlerde ufak tefek hatalar var ama onları umursamadığımdan o hataları yok sayarsanız

Reklam gibi oldu kusura bakmayın.

logo6.png

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
2 senedir photoshopla uğraşıyorum amator olarak.ücretli bir çalışma henüz yapmadım.yapabilirmiyim de bilmiyorum bi danışayım dedim.arkadaşımın sitesi için ücretsiz logo arkaplan vb. tasarımlar yaptım.logoyu yalnız göstereceğim bu tür bi logonun değeri nedir merak ediyorum.bu arada kesimlerde ufak tefek hatalar var ama onları umursamadığımdan o hataları yok sayarsanız

Reklam gibi oldu kusura bakmayın.

logo6.png

Fena durmuyor, ücret kazanma işi müşteriyede bağlı. Müşteri beğenirse parasınıda öder :) durum bence bundan ibaret. Müşterinin istediğini verebiliyorsan kazanırsın

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Küçük bir ekleme: sadece Photoshop çizimiyle logo yapamazsınız, logoyu yaptıran kişi bunun vektörel çizimini de isteyecektir ...