Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ücretsiz bir program yapılacaksa nasıl bir uygulama olmasını isterdiniz ?

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar ,

Konu : Web Yazılımı

Eğer bir uygulama yazılsa ve ücretsiz bu uygulama dağıtalacak bu uygulamamanın hiçbir bölümü ücret alınmadan kullanılabilecek / dağıtalacak desem ne tür bir uygulama isterdiniz ? İnternet ortamında ne yapmak isterdiniz? İster işinizle alakalı ister sosyal aktiviteyle alakalı ücretsiz kullanmak istediğiniz yada ücret ödemeden bıktığınız neler var ?

Son düzenleme:

Benzer konular

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiçmi kimsenin fikri yok anlamadım ki konu teknik bilgi değil insanların internette karşılaştıkları konularla ilgili fikir istiyorum ama kimse katkıda bulunmuyor ... Halbusiki hiçbir meslek dalı yoktur ki bu meslekler kadar internetle içli dışlı olmasın ama maalesef burada konularıma bir katılım olmuyor yada paylaşım yapılmak istenmiyor...Düşünmeye başladım bu forum sitesi benim yerim değilmi diye ? Ve galiba değil...

Son düzenleme:

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgi belli saatleri arasın da kapanmasını sağlayan programıh olmasını ısterdım

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Ben şahsen Rapidshare gibi bir uygulamayı biz Türklerden hala beklemekteyim. Bir ara hemenpaylas adı altında bir site vardı fakat uzun soluklu olmadı. Ben para ödemeden rahatça download edebileceğim, Rapidshare mantığında bir Türk sitesi görmek isterdim. Ayrıca bu tarz bir düşünceyi yoruma açtığınız için sizede teşekkür ederim. Saygılar.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Mrblr...

Ben çalışırken biyandan benimle sohpet edip şakalaşacak, moralimi üstseviyede tutacak, e-maillerimi takip edip okuyacak, işte güncel haberleri bana okuyacak isteğime göre proglamlayabileceğim COMPISHCO gibi bi program isterdim bedava paylaşılan...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Konuyu kafeye graficafeye açsaydın sanırım daha etkili olurdu :)

Bende rapidshare konusunda hemfikirim :)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
rapidshare mantıklı eger full bir program yani çizim yapıcal kodlama video vs pc aniden kapandıgında otomatik olrak belirlenen dosyalara üzerinde calısıcan calışmayı kaydetmesi...

MrToxic

🌱Yeni Üye🌱
Ben şahsen Rapidshare gibi bir uygulamayı biz Türklerden hala beklemekteyim. Bir ara hemenpaylas adı altında bir site vardı fakat uzun soluklu olmadı. Ben para ödemeden rahatça download edebileceğim, Rapidshare mantığında bir Türk sitesi görmek isterdim. Ayrıca bu tarz bir düşünceyi yoruma açtığınız için sizede teşekkür ederim. Saygılar.

Bedava olamaz neden derseniz sunucunun giderleri olucak ki bu normal bir web sitesi değil cok sağlam bir serverın olması gerekir buda 500-600$ dan başlıyor.Bizim ülkemizde olur ama indiren insanlar o sitenin reklamlarına tıklamazlar indirirler sonra server parasını adam cebinden 1 ay verir 2. ay kapatır.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok teşekkür ederim paylaşımda bulunan herkeze , epey zamandır giremedim ..Şimdi yukarıda fikirlerden bir arkadaşın kini seçip uygulayıp tüm piyasaya ücretsiz dağıtılacaktır .. Çünkü reklam yapmalıyız ancak televizyon ve radyo gibi kuruluşlara vereceğimize ücreti kendi adımıza mesleğimize uygun bir yazılım yapıp dağıtmak daha güzel bir fikir olarak geldi gerekirse server maliyetlerinide karşılayarak. Bu seçilen uygulama tüm versiyonlarıyla ücretsiz olup kullandırılacak .Ama şu anda ücretsiz toplu emailing programı yaptık ve gene ücretsiz kullandırıp tüm kullanım klavuzunuda kullanıcıya verip açıcaz fakat bunun yanında yapılacak bir uygulama daha var ..Bunun içinde babylon , Compishco(yapay zeka konusunda bilgili değiliz ama farklı komutlarla yaklaştırabiliriz) ve rapid tarzı bir uygulama arasında gidip geliyoruz . Rapid mi acaba bizi daha çok tanıtır yoksa compishco yada babylon mu bu konuda lütfen paylaşımlarınızı eksik etmeyin yada uçuk kaçık bir fikriniz varsa o da olabilir . Ücretsiz yapılacak ve sizlerinde kullanabileceğiniz bir uygulama olacağı için fikirlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
ben tek tusla karmakarısık pc arsıvımı duzenleyen bır program ısterdım :)

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
comphisco programının tamamlanıp ücretsiz olmasını isterdim. ücretli olmasada reklam ücreti gibi bir çıkış noktası olabilir. comphisco olayıda yalan olmuş galiba. program sahibi kayıp, sitesi kapanmış, programda hiçbir yerde bulunmuyor. program sahibi bizi kekledimi yoksa yine beyin göçümü gerçekleşti bilmiyorum. ama dediğim gibi yapılacaksa benim kolum bacağım gibi olmuş bilgisayarımın mecazen canlanıp benle konuşmasını çok isterdim.

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence site tam kapsamlı olmalı ama en önemlisi ne kadar güncellenebilicek ücret almadan kimse yazılım güncellemesi yapmaz ve o site zamanı gelince yazılım eksikliği ile kalmazmı sevimli ;) ama öyle bi fikrin varsa Flex ile dinamik site yap blok tarzında ki herkezin hoşuna gitsin.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında bizim yapacağımız bu program reklam amaçlı olacak tamamen . Yani o yazılımdan hiçbir kar güdmeyeceğiz .Güncelleme konusundada tek bir paket çıkaracağız . Yani güncelleme olmayacak ama tamamen ücretsiz olacak bu belirli periyotlarla devam edecek atıyorum belli bir süre sonra başka bir programı ücretsiz yapıp dağıtacağız ..gibi ...Biz bu yapacağımız işten zaten para beklememekle birlikte başka taraftan getirisi olacğına inanıyoruz . Ama öyle bir tarz olmalıki ya web uygulaması olmalı kişi kullanabilmeli ücretsiz yada pc programı olmalı kişi indirebilsin bilgisayarına ...Mesela tüm bu uygulamayı kullanan kişi ye tüm paketlerimiz olacak bu paketler de tek bir sunucudan reklam dağıtalacak vs gibi bişeyler var ancak uygulamayı bir türlü karar veremedik .

ibrahimozturk

🌱Yeni Üye🌱
Bu rapid olayı harika olur aslında, bunu proje olarak sunup yapmaya başlayabilirim aslında... Elimin altında koca bir server ve yeterli bir personelim var nasıl olsa, fakat korkulan taraf masrafları değil bu yapılan siteyi nasıl göz önüne getireceğiz. Rapid şu anda en gözde upload sitesi ve inanılmaz derecede çok premium üyeleri var.

Bu fikri ortaya attığınız için sağolun, değerlendirmeye başladık bile...

Teşekkürler...

HyperCyber

🌱Yeni Üye🌱
bende rapidshare konusunda hemfikirim ama çoklu dil desteği olucak ana dili türkçe olucak

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arac giydirme programı olabilir 2 dakkada aracı giydirip baskıya verirdim :)

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaslar biz rapid konusunu degerlendirdik ve maalesef bu ve kullanilan firmalarla yaris etmenin cok zor oldugu kanatine vardik eger daha farkli bir projesi olan varsa paylasirsa sevinirim. Ve proje cok kisa zamanda ortaya cikabilecek kapasitededir ne olursa olsun gerekli ekipman ve guc vard1r önemli olan degerli guzel fikirlerrdir , fikirlerinizi bekliyorum...Eger guzel bir fikri olan olursa , is konusunda firmamiz bunyesinede gerrek yetistirilmek gerekse uzman posizyonunda alabiliriz bu arkadasi yanliz eleman arayisimiz kisa süre icindir . Degerli dusuncelerinizi esirgemeyin lutfen...