Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pardon ama ben orda ne yazdığını anlayamadın ilk 2 tasarımda okunmuyo yani hiç bilmeyen bi kişi okumakta zorlanabilir 'a' harfi ile 'z' harfi arasındaki boşlukla 'a' ile 'l' harfi arasında biraz boşluk bırakabilirsin. 3 tasarım hoş güsel ve anlaşılır. emeğine sağlık
pardon ama ben orda ne yazdığını anlayamadın ilk 2 tasarımda okunmuyo yani hiç bilmeyen bi kişi okumakta zorlanabilir 'a' harfi ile 'z' harfi arasındaki boşlukla 'a' ile 'l' harfi arasında biraz boşluk bırakabilirsin. 3 tasarım hoş güsel ve anlaşılır. emeğine sağlık
haklısınız özellikle 2. çalışmada başta bende farkedemedim başını lol gibi gördüm ama söylemek istemedim sonradan.1.çalışmada yine renkler farklı okunabiliyor ama. Ayrıca bence 1.çalışmadaki "b"nin yanındaki london yazısını 3. çalışmayada eklerdi. kırmızı şeriti "b"nin yanına uzatarak london yazmayı dene.Bence
handemir, üçüncü çalışma tartışmasız onaylandı.. sitede çok yeniyim, iki hafta oldu başlayalı, ancak çok keyif aldığımı itiraf etmeliyim.. bayıldım, bayıldım.. yeni çalışmalar elbette gelecek..kıymetli görüşlerini bekleyeceğim.. saygılarımla..
3. çalışmayı bende beğendim fakat ortaki çizginin başlangıç ve bitiş noktası fontun bitiş yerlerine göre uyarlansaydı daha iyi olurmuş... Ama müşteri beğenmiş artık. Ellerine sağlık
merhaba wolphın; görüşlerin için teşekkür ederim.. benim de matbaa konusunda bilgim oldukça fazla, hatta 83 yılından bu yana dersek ciddi bir tecrübe birikimi oluşmuştur diye düşünüyorum..ancak; benim de dikkatimden kaçabilecek bilgiler olmuştur..baskı açısından ne gibi bir sıkıntı yaratabileceği konusunda beni aydınlatırsan inan forumda bulunan diğer arkadaşlarımda bende senin bu bilginden faydalanmış olacağız.. şimdiden teşekkür ederim..