Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ulted logo

belirtisiznesne

🌱Yeni Üye🌱
fikir görüş... ilgi ve alaka talep ediyorum

ultedlogo.jpg

Benzer konular

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ay var yildizlar var ama gokyuzu masmavi .)

Bir de gece versiyonunu gorsek..

belirtisiznesne

🌱Yeni Üye🌱
ömmm

bu uyku teknisyenleri uykusuz insanlara sağlıklı uyku sağlayan kimseler.... mavi gökyüzü sağlıklı bir uykudan sonra yaşanan gündelik hayatı temsil etsin dedim, ay ile yıldız da uykuyu huzuru vs.. öylemi gerçekten...

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk bakışta aydede U harfi gibi gelmiyor. mavi gökyüzü değilde siyaha yakın olmalıydı. bana kalırsa üzerinde çalışman gerek. yazı fontu güzel

hltsofting

🌱Yeni Üye🌱
Sanırım ismi ULTED peki ama ben burda sadece LTED okuya bildim. Peki bu "U" harfi nerede? Ben çözemedimde. Ayrıca U harfi yerine kullanmış olduğunuz ayın etrafı bence Siyah gölge değilde gökyüzü biraz koyu yaptıktan sonra Ayın etrafınan bi ışık gelse daha iyi olur. Yani kısaca yapmanızı istedğim

1. U Harfi'ni belirtmeniz.
2. Backgroundu daha koyu bi background kullanman
3. ayın arkadasındaki Siyah gölge yerine Açık sarı bi tonda bi renk daha oş duracaktır.

hardb0yy

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşların dediği gibi havayı biraz karartıp ayın biraz daha düzeltilmesi gerekiyor birde L harfinde biraz uyum problemi var gibi

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yataş logosu olsa çok iyi derdim de uydu teknolojileri ile ilgili sadece gökyüzü bağlantısından başka bir bağlantı kuramadım. Yani olmamış gibi.