Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uluslararası çalışan ihracat firmamıza istihdam edilmek üzere grafiker aranmaktadır

alp1299

🌱Yeni Üye🌱
Uluslararası çalışan ihracat firmamıza istihdam edilmek üzere grafiker aranmaktadır. Başvuracak adayların Adobe illsutrator ve Adobe Photoshop programlarını bilmeleri gerekmektedir. İşyerimiz Yeşilköydedir, merkezi mevkilere servisimiz vardır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

tsira52

🌱Yeni Üye🌱
iyigünle illsutrator bilimiyorum ama freehandla illsutratorla yapacagım işi yapabilitim photosop kullanabiliyorum esenyurtta oturuyorum ilgilenmenizi rica ederim..

dagci58

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dagciwebdizayn.com
Merhaba.

Ben geçen yıl emekli olmuş ama halen aynı işyerinde çalışmaya devam etmekteyim.

1990 öncesi 20 yıl yaşadığım İstanbula dönmeyi düşünüyorum. Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu oğlum okulunu bitirip İstanbul'da çalışmaya başladı, ve ailemin büyük bir bölümü İstanbul'da ikamet etmekte. Halen İzmir'de ikamet ediyorum.
Asıl eğitimim Makina Mühendisliği olup 1989 Yıldız teknik Üniversitesi mezunuyum. İzmir'deki büyük Ambalaj Fabrikalarının çoğunda uzun yıllar Grafik Tasarımcı olarak çalıştım (Mopak Kağıt Fabrikası, Egepek Ambalaj, Barem Ambalaj ve halen Metropak Ambalaj). Corel Draw programını ders verecek derecede kullandım ama 8 senedir Adobe Illustrator ve Photoshopla çalışıyorum.
Halen çelıştığım işyerinde hazırladığım işlerden bazılarının görüntüleri aşağıdaki linkten indirilebilir.

Mustafa Dağcı

Web Hosting - Dedicated Server

Bu arada web sitesi tasarımı da yapıyorum. Kendi sitemin adresi

DAGCI WEB DİZAYN VE GRAFİK HİZMETLERİ

Son düzenleme: