Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

UluTekin kartvizit

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Mermer-Granit şirketine yaptığım kartvizit çalışması
4425.jpg

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım.Başka yerde UluTekin logosu adı altında konu açıyorsun
Burdada farklı tasarlanmış ! logo ile kartvizit koyuyorsun.Yorum yapılmasın istiyorsan
ve birseyler ögrenmek istiyorsan bu tür detaylara dikkat edelim lütfen. Ayrıca kartvizitin olmamış kullandıgın resimlerin kaliteside düşük sunumuda uygun değil daha sade çalışmalısın logo ile başlamalısın.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olarak;

45558118nb5.jpg

Google'dan mermer araması yaparak bulduğunuz bu imajlar 2. sırada çıkan imajlar...Sanırım fazla araştırma yapmadan direk bunları kullanmışsınız...Ben imaj kullanmayın derim , yok kullanacam diyorsanız kapsamlı arama yapın...İlk gördüğünüz imaja sarılmayın...

-Ulutekin Mermer fontu değişmeli....
-Ulutekin Mermer yazısının hem sağında hem solunda görseller var, nedir onlar? Çok fazla görsel kullanmak karamaşa yaratır.
-Adresi ve E-mail i okumakta çok zorlandım...Daha düz bir font olmalı ki her okuyan rahatlıkla anlasın...Ne yazıyor diye okumaya çalışırken buruşturup atılmasın.
-Gri ve mavi renkler kullanılabilir...Orda sorun yok.
-Gri vve mavi alanı birbirinden ayıran dalgalı çizgi iki katmanlı olmuş, üst üste ikitane yapmışsınız...

Şekildeki gibi;

72190933bm1.jpg

Şahsi yorumlarım bu yönde...

İyi çalışmalar diliyorum...

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim tavsiyem granit desenli bi fantazi kağıt kullanıp sade bir çalışma yapsan çok daha hoş olur. Sadece bir fikir. Anlatmak istediğin şeyi illa resimle belitrmene gerek yok hele kartvizitte hiç.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede sade bir çalışma olmalı

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım öncelikle kartvizitin bir firmanın kimliğidir, bence bu çalışma hiç olmamış helede bu firma biraz ciddi bir firma ise. resim koyacaksan yap kataloğ koy resimleri, kartvizitin amacı biraz daha farklı bence. logo - isim - tel - adres den oluşan sade bir kartvizit daha şık durur bence.

tabi bu direktifler müşterinizin işine gelirmi orasını bilemem.

başarılar...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
bravo yanı ne güzel yorumlar yapıyorsunz.!

arkadasım kesinlikle baştan aşağı daha iyi bir çalışma bekliyoruz
renkler uyumsuz fotolar kötü karmaşa bi kartvizit olmus

:) napim eleştirince eleştiri alıyorum sonra biri çıkıp dioki sen benim tasarımımı eleştiremessin ötkei çıkıp diyoki yok senin tasarımın harkulade slyman ulaşamadığı ciğere pis demiş diyo ilginç şeyler bunlar