Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

umpaş holding yenibirlik makina afiş çalışması

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
holding bünyesinde yeni yer alan bir firma. hem afiş olarak hem de dergi ilanlarında kullanılmak üzere hazırlandı. iyi çalışmalar

my.php
[/URL][/IMG]

flood gibi olacak ama yanlış linki yüklemişim, çalışma rahat görünmeyebilir. iyi çalışmalar
uosbreklamcopy.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi benim anlamadığım nokta ordaki "işimiz değil..." ibaresi. İşiniz olmayan karpuz kabuğundan gemiler yapmakmıdır? Şayet öyleyse ana temada neden bu ön plandadır? Yok değil ise işiniz olmayan rampa,kroser... mıdır.?

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Çalışmada Bulunan İletişim Bilgileri:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
Çalışmanızda bulunan iletişim bilgilerini (adres,telefon, e-mail, internet adresi ) blur tool ile kaldırıp, DUZELT butonu kullanarak tekrar yükleyiniz. Aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmada Bulunan İletişim Bilgileri:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
Çalışmanızda bulunan iletişim bilgilerini (adres,telefon, e-mail, internet adresi ) blur tool ile kaldırıp, DUZELT butonu kullanarak tekrar yükleyiniz. Aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır.

düzelt şu an aktif değil, konuyu kapatın isterseniz ben tekrar düzelterek açayım. iyi çalışmalar

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şimdi benim anlamadığım nokta ordaki "işimiz değil..." ibaresi. İşiniz olmayan karpuz kabuğundan gemiler yapmakmıdır? Şayet öyleyse ana temada neden bu ön plandadır? Yok değil ise işiniz olmayan rampa,kroser... mıdır.?

yazılar tek bölüm olarak okunduğunda cümle düşüklüğü var gibi gözüksede. sağ blok yazıları (işimiz değil hariç) ve yukarıdaki slogan ayrı olarak okunduğunda algı problemi oluşmuyor. yine de bu da bir sorun tasarımda, sonuçta sizde böyle bir algı oluşmuş. düzeltip tekrar çalışmayı yüklerim. yorum için teşekkürler. iyi çalışmalar.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
dikkat çekiyor mu evet çekiyor amaca uygunluğuna gelince
işte orda soru işareti oluştu yine de görsel açıdan güzel
sağ tarafta ki yazıların okunurluğu biraz sorunlu gibi
belki kullandığın fonttan ellerine sağlık

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
dikkat çekiyor mu evet çekiyor amaca uygunluğuna gelince
işte orda soru işareti oluştu yine de görsel açıdan güzel
sağ tarafta ki yazıların okunurluğu biraz sorunlu gibi
belki kullandığın fonttan ellerine sağlık

firmanın ürün görsellerinden yada teknolojiyi, çeliği çağrıştıran temalar daha önce yapılmıştı. çizgi üstü bir çalışma istenince biraz espirili olsun istedim. Anlatmaya çalıştığım sadece biz işimizi yaparız, diğer işler bizim işimiz değil. herşeyi biz yaparız, çok güzel yaparız demeden sadece belirli bir işi yaptığımızı anlatmaya çalıştım ; belki kulağı fazla tersten tuttum. yorumların için teşekkürler. iyi çalışmalar

Son düzenleme:

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Görsel olarak değil mantık olarak tamamen hatalı.

"Karpuz kabuğundan gemiler yapmak / işimiz değil" neyi çağrıştırmalı. Yukarda yapılan açıklamalar bence zoraki anlam yüklemeye yönelik. Geminin üstündeki bayrak ordayken bu cümle tezat. Cümlenin basitliği bir tarafa.

Görsele göre daha mantıklı slogan bulunabilir. "Ufuk" ile ilgili bir cümle olabilir. Ufkunuzu genişletir gibi... Sektörden anlamadığım için net bir slogan aklıma gelmiyor. Aynı sektördeki diğer firmalarla kıyaslayacak bir cümle olabilir.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Festivallerde bir çok ödül almış bir filmin adını bu şekilde kullanarak basite indirgeme teşebbüsünüzü anlamadım.
Çalışma da bütünlüğü yakalamak adına slogana bu kadar bağlı kalmak yerine daha ciddi bir yaklaşımda bulunabilirsiniz.
Kolay gelsin.

m3rt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yukarıdaki arkadaşların bahsettiği noktalar haricinde, ilginç bir fikir ilgi çekici tabi ama büyük bi sorun var, karpuz kabuğundan geminin sancağına firma logosu bulunan bayrak asmışsınız, bu firmanın aleyhine işliyor ve sloganı öldürüyor.