Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık güzel olmuş ama sırt yazılarını ortalaman gerek sanırım, birde fontlar değiştirsen, başlıklar ve logolar kenarlara çok yakın baskı işi olursa problem olabilir biraz daha içeri çekmen gerekecek
Arka kapaktaki umuda doğru yazısının sırta yakın olması dengeyi,bozmuş ve kitap kapağının sırtındaki yazı fontu kitap isminin okunmasını zorlaştırıyor.Renk uyumu ve komposizyon olarak güzel bir görünümü olmuş.
Kapaktaki illüstrasyon çalışmasına daha önce ben bir çok kez nette karşılaştım. Tabiki kendisi paylaşmış olabilirmi bilemiyorum ama yeni bir illüstrasyon çalışması değil.
Arkadaşımızın profilinde 'Öğrenci' yazdığına göre sanırım daha çok başlarda..Büyük ihtimalle İllustrasyon kendisine ait değil. Çalışmayı yayınlayan arkadaşım şöyle birşey varkı bu bir kitap kapağı çalışması değil. Hazır görseli alıp üzerine sadece yazı yazmak ( ki font o kadar karışıkki ne yazdığı hiç belli olmuyor) kitap kapağı hazırlamak değil. 'Umuda yolculuk' için uygun bir görsel olmuş ama sizin çalıştığınız bir görsel olsaydı başarılı bir çalışma olurdu.