Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Umuda Yolculuk (İlk kitap Tasarımım)

Benzer konular

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık güzel olmuş ama sırt yazılarını ortalaman gerek sanırım, birde fontlar değiştirsen, başlıklar ve logolar kenarlara çok yakın baskı işi olursa problem olabilir biraz daha içeri çekmen gerekecek

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kapaktaki çalışma, İlüstrasyon sizemi ait?

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Arka kapaktaki umuda doğru yazısının sırta yakın olması dengeyi,bozmuş ve kitap kapağının sırtındaki yazı fontu kitap isminin okunmasını zorlaştırıyor.Renk uyumu ve komposizyon olarak güzel bir görünümü olmuş.

Kapaktaki çalışma, İlüstrasyon sizemi ait?

Kapaktaki illüstrasyon çalışmasına daha önce ben bir çok kez nette karşılaştım.
Tabiki kendisi paylaşmış olabilirmi bilemiyorum ama yeni bir illüstrasyon çalışması değil.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşımızın profilinde 'Öğrenci' yazdığına göre sanırım daha çok başlarda..Büyük ihtimalle İllustrasyon kendisine ait değil. Çalışmayı yayınlayan arkadaşım şöyle birşey varkı bu bir kitap kapağı çalışması değil. Hazır görseli alıp üzerine sadece yazı yazmak ( ki font o kadar karışıkki ne yazdığı hiç belli olmuyor) kitap kapağı hazırlamak değil. 'Umuda yolculuk' için uygun bir görsel olmuş ama sizin çalıştığınız bir görsel olsaydı başarılı bir çalışma olurdu.

pqmMm

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler ama dediğim gibi ilk çalışmam olduğu için ve suan programı yeni yeni öğrendiğim için böle çalışmalar çıkıyor.

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı fontu olmamış umuda doğru yazısı sırtta yakın olmuş fena değil