[/URL][/IMG]
webdesigner57 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Tem 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrahguney.com.tr 7 Eki 2010 #1 [/URL][/IMG]
selimArslanoğlu 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 354 Tepkime puanı 20 7 Eki 2010 #2 iyi olmuş standart bir kartvizit lakin resmin gerçeğini koysaydın daha iyi olurdu gibi başarılar
webdesigner57 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Tem 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrahguney.com.tr 8 Eki 2010 #3 selimArslanoğlu' Alıntı: iyi olmuş standart bir kartvizit lakin resmin gerçeğini koysaydın daha iyi olurdu gibi başarılar Genişletmek için tıkla ... evet bende şimdi farkettim daha güzel dururdu ama kart basıldı maalesef yapacak birşey yok yorum için teşekkür ediyorum selim bey :wink:
selimArslanoğlu' Alıntı: iyi olmuş standart bir kartvizit lakin resmin gerçeğini koysaydın daha iyi olurdu gibi başarılar Genişletmek için tıkla ... evet bende şimdi farkettim daha güzel dururdu ama kart basıldı maalesef yapacak birşey yok yorum için teşekkür ediyorum selim bey :wink:
B blackslope 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Ağu 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 13 Eki 2010 #4 çok klasik üstat...