Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Üniversite için Staj yeri aramaktayım - İstanbul

ezgiaggez

🌱Yeni Üye🌱
Üniversite için Staj yeri aramaktayım

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Kırklareli Üniversitesi

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Grafik ve tasarım üzerine staj yeri arıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.

E-posta: ezgiaggez42@gmail.com

Telefon: 0534 599 86 63

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

gamikro

🌱Yeni Üye🌱
istanbul/mecidiyeköy'de faaliyet gösteren "cep telefonu oyunu" üreticisiyiz. "Cut the rope" oyunundaki gibi bir şeker canavarı çizmek isterseniz veya "candy crush" oyunundaki şekerler size basit geliyorsa, sadece staj için değil eğlenceli bir meslek yapmak için bize katılmayı düşünün.
Diğer detaylar için CVgönderiniz:
info@gamikro.com

eurosilver

🌱Yeni Üye🌱
- Kişiye özel baskılar yapan aynı zamanda da Türkiye'de yeni gelişen digital flatbed uv baskı makineleri getiren bir firmayız.
- Corel, P.Shop, İllüstratör gibi temel grafik programlarına hakim olmanız yeterlidir.
- Makinenin kullanım operatörlüğü tarafımızca size öğretilecektir.
- Programsal olarak ta kendinizi geliştirebilecek yeterince bol zamanınız olacaktır. (grafik programları, programların Türkçe eğitim videoları, zengin grafik arşivimiz mevcuttur.)
- Makinelerimiz telefon kapakları, cam, kristal, ahşap, metal gibi su hariç her türlü ürüne başka yapabilen cihazlardır.
- İlgilenirseniz görüşelim (lütfen CV gönderiniz)

Salih ÇAĞMAN
0542 237 11 82
info@acilbaskicom