ps: iş çok acele olduğundan 2 günde yapıldı. render+kaplama+modelleme :s
isisS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Eyl 2009 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 28 Eyl 2009 #1 ps: iş çok acele olduğundan 2 günde yapıldı. render+kaplama+modelleme :s
FillsMartin 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 May 2009 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 28 Eyl 2009 #2 olsun emek vermişsin
R road_runner ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 161 Tepkime puanı 4 29 Eyl 2009 #3 2 günlük bir iş için oldukça iyi eline sağlık
G Gökhan YILMAZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 540 Tepkime puanı 18 Yaş 42 Web sitesi www.sanatolsun.com 1 Eki 2009 #4 çalışma güzel fakat içi boş tezgahlar benim ilgi alanım değil, hani çikolata, kurabiye, içi fıstıklı şekerler nerede,
çalışma güzel fakat içi boş tezgahlar benim ilgi alanım değil, hani çikolata, kurabiye, içi fıstıklı şekerler nerede,
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 1 Eki 2009 #5 emeğine sağlık
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 1 Eki 2009 #6 Gökhan YILMAZ' Alıntı: çalışma güzel fakat içi boş tezgahlar benim ilgi alanım değil, hani çikolata, kurabiye, içi fıstıklı şekerler nerede, Genişletmek için tıkla ... Gökhan'a katılıyorum raflar dolu olsaydı keşkeEline ,emeğine sağlık 2 gün için bence başarılı...
Gökhan YILMAZ' Alıntı: çalışma güzel fakat içi boş tezgahlar benim ilgi alanım değil, hani çikolata, kurabiye, içi fıstıklı şekerler nerede, Genişletmek için tıkla ... Gökhan'a katılıyorum raflar dolu olsaydı keşkeEline ,emeğine sağlık 2 gün için bence başarılı...
arizek 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 262 Tepkime puanı 5 1 Eki 2009 #7 elinize sağlık ama daha iyi çalışmalarınız vardı.. ışık ve kamera açısı pek hoşuma gitmedi.. kolay gelsin..
elinize sağlık ama daha iyi çalışmalarınız vardı.. ışık ve kamera açısı pek hoşuma gitmedi.. kolay gelsin..
isisS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Eyl 2009 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Eki 2009 #8 hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Tezgahların boş olması maalesef iş yerinin talebi çünkü adamlar dolap satıyor
hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Tezgahların boş olması maalesef iş yerinin talebi çünkü adamlar dolap satıyor
isisS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Eyl 2009 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Eki 2009 #9 arizek' Alıntı: elinize sağlık ama daha iyi çalışmalarınız vardı.. ışık ve kamera açısı pek hoşuma gitmedi.. kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... wala ışık da kamerada benimde hiç hoşuma gitmedi Kamera açısı da zorunluydu.. Işığa gelince 2 günde çıkmak zorunda kalınca ieslere vakit kalmadı
arizek' Alıntı: elinize sağlık ama daha iyi çalışmalarınız vardı.. ışık ve kamera açısı pek hoşuma gitmedi.. kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... wala ışık da kamerada benimde hiç hoşuma gitmedi Kamera açısı da zorunluydu.. Işığa gelince 2 günde çıkmak zorunda kalınca ieslere vakit kalmadı
MagiC_She58 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eyl 2009 Mesajlar 565 Tepkime puanı 8 Yaş 40 2 Eki 2009 #10 cok hoş olmuş..renkler fln muhtesem uyumlu..2 günlk olmasına ragmen cok baaşrılı..teşekkürler:angel: