Neler yeni

unlu mamuller satan dükkanın camına yaptığm çalışma..yorumlarını bekliyorum

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik tasarım mezunuyum ama okulu zor bitirdim.2 aydır bi ajansta staj yapıyorum.yorumlarınızı bekliyorum profesyonel arkadaşlar

lpAUZ.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum alamadım :( iyi kötü bişiler deseniz ustalarım

argun ertekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle eline sağlık. Usta değilim ama çalışman hakkında kendi önerilerimi paylaşmak isterim:

Üst kısımda farklı görselleri birleştirmişsin fakat açılar farklı olduğu için kötü görünüyor. Orada tek bir fotoğraf kullanabilirsin.

Sipariş hattı yazısını küçültüp estetik hale getirmelisin.

Ürünleri sunduğun çerçeveleri estetik hale getirmelisin. Kenarlara radius verebilirsin, fontların yerleşimini ve font büyüklüklerini tek tip yapabilirsin.

Fotoğraf ağırlıklı gitmişsin, sipariş hattının yanındaki pastacı genç illustrasyon olduğu için uyumsuzluk olmuş onu çıkartabilirsin.

Ürünlerin üstündeki dalgayı daha zarif ve göz yormayan bir hale getirebilirsin.

Kullandığın sarı ve kırmızı renkleri gözden geçirebilirsin.

Yukarıda yazdıklarımın olumlu sonuç verme garantisi yoktur, deneyip görmek gerek, kolay gelsin :)

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle eline sağlık. Usta değilim ama çalışman hakkında kendi önerilerimi paylaşmak isterim:

Üst kısımda farklı görselleri birleştirmişsin fakat açılar farklı olduğu için kötü görünüyor. Orada tek bir fotoğraf kullanabilirsin.

Sipariş hattı yazısını küçültüp estetik hale getirmelisin.

Ürünleri sunduğun çerçeveleri estetik hale getirmelisin. Kenarlara radius verebilirsin, fontların yerleşimini ve font büyüklüklerini tek tip yapabilirsin.

Fotoğraf ağırlıklı gitmişsin, sipariş hattının yanındaki pastacı genç illustrasyon olduğu için uyumsuzluk olmuş onu çıkartabilirsin.

Ürünlerin üstündeki dalgayı daha zarif ve göz yormayan bir hale getirebilirsin.

Kullandığın sarı ve kırmızı renkleri gözden geçirebilirsin.

Yukarıda yazdıklarımın olumlu sonuç verme garantisi yoktur, deneyip görmek gerek, kolay gelsin :)

eywallah saolasın...ama yaparken karşı taraf illustrasyon istedi onu ekledm..bol resimli olcak dedi filan..sıfırdan benim tasarlamam deil..uyarıda bulundular bunlar olcak filan die..ona göre hazırladım..çok beğendiler :) yorumların için tşk.ler

dioxyd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başlangıç için fena değil ufak detaylar ile güzel sonuçlara ulaşacağından eminim fakat dükkanın adı neden yok? :)

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başlangıç için fena değil ufak detaylar ile güzel sonuçlara ulaşacağından eminim fakat dükkanın adı neden yok? :)

dükkanın camı yapışcağı için dükkan ismine gerek duymadım :) folyo kaplama oldu..tşk.ler

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅

dükkanın camı yapışcağı için dükkan ismine gerek duymadım :) folyo kaplama oldu..tşk.ler