NOT:çalışmalar şahsıma ait değildir.
sss.ibel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 568 Tepkime puanı 17 13 Ocak 2009 #1 NOT:çalışmalar şahsıma ait değildir.
Drawing-Freak 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mangaturkiye.co.cc 13 Ocak 2009 #2 saol valla
furkanozel 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 14 Ocak 2009 #3 çok güzel arkadaşım birde bunları nerden buldun yardım edermisin bende bikaç ünlünn vektörelini blmak istiorum.. teşekkürler...
çok güzel arkadaşım birde bunları nerden buldun yardım edermisin bende bikaç ünlünn vektörelini blmak istiorum.. teşekkürler...
R ramses_xa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2009 #4 bunlar inşallah trace tarzi bir çalışma ile yapılmıştır aksi taktirde diyecek birşey bulamıyorum
D DipLo 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ara 2008 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2009 #5 güzel çalışma ama yapılması basit ilginen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
R ramses_xa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2009 #6 @DipLo açıkcası ben ilgileniyorum ama eğer el emeği bir yöntem var ise onun dışında bir program yardimi ile ise pek ilgilenmiyorum
@DipLo açıkcası ben ilgileniyorum ama eğer el emeği bir yöntem var ise onun dışında bir program yardimi ile ise pek ilgilenmiyorum
sss.ibel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 568 Tepkime puanı 17 19 Ocak 2009 #7 çalışmalar hangi programda yapılmış bilmiyorum fakat hepsinde bir emek olduğu belli.grafik ve desen dersimizin konusuydu ve araştırma gereği duydum.bunları buldum ve çok yardımcı oldular.hepsi birbirinden güzel çalışmalar
çalışmalar hangi programda yapılmış bilmiyorum fakat hepsinde bir emek olduğu belli.grafik ve desen dersimizin konusuydu ve araştırma gereği duydum.bunları buldum ve çok yardımcı oldular.hepsi birbirinden güzel çalışmalar