AAALOGO PROGRAMINDAN BİR GÖRÜNTÜ
:rofl:
Hmm... Araştırmanı takdir ettim. Ama amacın yalnış olduğundan ulaştığın sonucunda yanlış. Bu kaçınılmaz bir son. Yani sen görmek istediğin gibi gördün.
İddianı sundun. Bana da kendimi savunmak kaldı.
Bahsettiğin programı gerçekten bilmiyorum. Bir boya damlası yaptım. Sonra bu damlaları 4 adet yapıp CMYK renklerine boyama fikri geldi aklıma ve son olarak bunları güzel bir kompozisyonla birbiri ile birleştirmek kaldı. Damlalar çiçek yaprağına benzediğinden CMYK renklerinden oluşan bir çiçek yapmak istedim.
Haklılık payın yok mu? Elbette var. Zaten savunma ihtiyacını da bu nedenle duydum. Yalnız şöyle bir durum var. Piyasada bir sürü standart şekil var ve bu şekillerden oluşan birbirine çok benzeyen binlerce logo. Örneğin; photoshop'un yeni yapılan logosu. Mavi bir düşünce işareti. Bu işaretin bulunmadığı yer yok gibi birşey. Ama adamların bunu yeniden yorumlaması logonun bir yerden özenilerek yapıldığı anlamı taşımaz. Dediğim gibi piyasadaki malzemeler hep aynı. İş yorumlamaya kalıyor. Şöyle de bir durum var. Benim aklıma gelen neden senin aklına da gelmesin. Bunun kadar normal birşey olamaz. Neyse yorumların için teşekür ederim.
Saygılar...