Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uygun Reklam Logo

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️

Yorumları alabilir miyim acaba... Sektör için yeterli bir çalışma mı?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
ilki beğendim.
İlk çalışmandaki ;
sarı vektörün uc kısmındaki beyazlık sırıtıyo birde UYGUN yazısını 2 renkte yapmışsın,renk geçişinin olduğu yeri G harfinin içe bükülen kısmına getirmek daha simetrik oalcaktır...G harfinin uc kısmındaki ok hoş olmuş, başarılar...:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ilk çalışmandaki dikdörtgensel şekli artık adı her neyse :D ikincinin altına koy. olması gereken logo olur o zaman ellerine sağlık.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ilki beğendim.
İlk çalışmandaki ;
sarı vektörün uc kısmındaki beyazlık sırıtıyo birde UYGUN yazısını 2 renkte yapmışsın,renk geçişinin olduğu yeri G harfinin içe bükülen kısmına getirmek daha simetrik oalcaktır...G harfinin uc kısmındaki ok hoş olmuş, başarılar...:)

"G harfinin uc kısmındaki ok..." derken anlamadım :S
Yorum için mersi...

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
AAALOGO programı mı !!!! o programı kullanarak buna benzer binlerce yapabilirsin unutma !!! biraz daha yaratıcı olabilirdin

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
AAALOGO programı mı !!!! o programı kullanarak buna benzer binlerce yapabilirsin unutma !!! biraz daha yaratıcı olabilirdin

Bahsettiğin programı duymadım hiç belkide hiç ihtiyaç duymadığımdan bilmiyorumdur bunu az önce corel draw 12 yaptım ekleyeyim mi siteye incele ;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
"G harfinin uc kısmındaki ok..." derken anlamadım :S
Yorum için mersi...

Şunu kastetmiştim,yoksa fontun özelliğimi :D

60738130tf4.jpg

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
:D:DBen ekledim de , kimseye söyleme standart oldunu :p
verdim gitti,kolay gelsin :)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
AAALOGO PROGRAMINDAN BİR GÖRÜNTÜ
:rofl:

Hmm... Araştırmanı takdir ettim. Ama amacın yalnış olduğundan ulaştığın sonucunda yanlış. Bu kaçınılmaz bir son. Yani sen görmek istediğin gibi gördün.
İddianı sundun. Bana da kendimi savunmak kaldı.

Bahsettiğin programı gerçekten bilmiyorum. Bir boya damlası yaptım. Sonra bu damlaları 4 adet yapıp CMYK renklerine boyama fikri geldi aklıma ve son olarak bunları güzel bir kompozisyonla birbiri ile birleştirmek kaldı. Damlalar çiçek yaprağına benzediğinden CMYK renklerinden oluşan bir çiçek yapmak istedim.

Haklılık payın yok mu? Elbette var. Zaten savunma ihtiyacını da bu nedenle duydum. Yalnız şöyle bir durum var. Piyasada bir sürü standart şekil var ve bu şekillerden oluşan birbirine çok benzeyen binlerce logo. Örneğin; photoshop'un yeni yapılan logosu. Mavi bir düşünce işareti. Bu işaretin bulunmadığı yer yok gibi birşey. Ama adamların bunu yeniden yorumlaması logonun bir yerden özenilerek yapıldığı anlamı taşımaz. Dediğim gibi piyasadaki malzemeler hep aynı. İş yorumlamaya kalıyor. Şöyle de bir durum var. Benim aklıma gelen neden senin aklına da gelmesin. Bunun kadar normal birşey olamaz. Neyse yorumların için teşekür ederim.

Saygılar...

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet uygun olmuş emeğine sağlık arkadaşım...

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ahaa!

uydur reklam çok hoş.

hatta uyduruk olsun.