Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürünler zeminle i,ç içe girmiş durumda. Buna acilen bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorum. Yazılar ise daha okunaklı olmalıdır. 2. çalışmada floral desen oldukça gereksiz durumda. Emeğinize sağlık.
Ürünler zeminle i,ç içe girmiş durumda. Buna acilen bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorum. Yazılar ise daha okunaklı olmalıdır. 2. çalışmada floral desen oldukça gereksiz durumda. Emeğinize sağlık.
1. çalışmada gayet uyumlu bence zemin. son halinde resimlerin 2 si değişti zemin %40 tram olarak yapıldı. yazılar şuanda daha iyi okunuyor. yorumun için sağol
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
Ayrıca, "Tecrübesi ve Deneyimiyle Her Türlü Laminant Parke - Maksif Parke Titiz İşçiliği ve Malzeme Kalitesi İle" cümlesini anlayamadım. Cümlede yüklem yok, hep bağlaçlarla devam ediliyor. İnşallah bu şekilde basılmamıştır.