Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uzan Parke Broşür

Benzer konular

depressionist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel olmuş kardeşim emeklerine sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön sayfa fena değil.Ancak arka sayfada kullandığınız zemin aynı olması sebebiyle küçük resimleri yutmuş.Değiştirmenizde fayda var.Emeğinize sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ürünler zeminle i,ç içe girmiş durumda. Buna acilen bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorum. Yazılar ise daha okunaklı olmalıdır.
2. çalışmada floral desen oldukça gereksiz durumda.
Emeğinize sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Karmaşık bir görüntü .Ne yazılar rahat okunabiliyor nede resimler ve zemin birbirine uymuş...
İyi çalışmalar...

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ön sayfa fena değil.Ancak arka sayfada kullandığınız zemin aynı olması sebebiyle küçük resimleri yutmuş.Değiştirmenizde fayda var.Emeğinize sağlık.

Arka Sayfa yok tek taraflı 2 ayrı çalışma. yorumun için teşekkürler..

Ürünler zeminle i,ç içe girmiş durumda. Buna acilen bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorum. Yazılar ise daha okunaklı olmalıdır.
Emeğinize sağlık.

yorumun için teşekkürler dikkate alacağım..

Karmaşık bir görüntü .Ne yazılar rahat okunabiliyor nede resimler ve zemin birbirine uymuş...
İyi çalışmalar...

1. çalışmada gayet uyumlu bence zemin. son halinde resimlerin 2 si değişti zemin %40 tram olarak yapıldı. yazılar şuanda daha iyi okunuyor. yorumun için sağol :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar güzel fakar ikincisi için arkadaşların dediği gibi zemin rengine takıldım bende ellerine emeğine sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi çalışmalar...

TAMAMEN KATILIYORUM.

Ayrıca, "Tecrübesi ve Deneyimiyle Her Türlü Laminant Parke - Maksif Parke Titiz İşçiliği ve Malzeme Kalitesi İle" cümlesini anlayamadım. Cümlede yüklem yok, hep bağlaçlarla devam ediliyor. İnşallah bu şekilde basılmamıştır.

ozlisss

🌱Yeni Üye🌱
ikincisi çok karışık ve gözü yoruyor .....başarılr

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık.

İrem'e katılıyorum floral desenleri yerine göre kullanmanız en doğrusu olacaktır.
Emeğinize sağlık...

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uyrılarınızı dikkate alacağım. teşekkürler...