Pazar günümü değerlendiriyorum :))
SZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 675 Tepkime puanı 27 9 May 2010 #1 Pazar günümü değerlendiriyorum ) Son düzenleme: 9 May 2010
designerMUSTI ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Kas 2007 Mesajlar 146 Tepkime puanı 5 Web sitesi mygrafikcreativeart.blogspot.com 9 May 2010 #2 Hoş görünüyor Emeğinize sağlık Fakat orda "naturel" yazmışsınız ama neden gül resmi var anlayamadım. Başarılar dilerim
Hoş görünüyor Emeğinize sağlık Fakat orda "naturel" yazmışsınız ama neden gül resmi var anlayamadım. Başarılar dilerim
SZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 675 Tepkime puanı 27 9 May 2010 #3 designerMUSTI' Alıntı: Hoş görünüyor Emeğinize sağlık Fakat orda "naturel" yazmışsınız ama neden gül resmi var anlayamadım. Başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Hemen düzelltim teşekkürederim... Hiç farkında bile değilim...
designerMUSTI' Alıntı: Hoş görünüyor Emeğinize sağlık Fakat orda "naturel" yazmışsınız ama neden gül resmi var anlayamadım. Başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Hemen düzelltim teşekkürederim... Hiç farkında bile değilim...