Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vampir Gözleri Yapmak?

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
44404602812179236587.jpg

Yukarıda olan resimdeki gibi gözleri nasıl elde ebilirim?

Yani bir fotoğraftaki gözleri nasıl o hale getirebilirim?

Benzer konular

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
-Güncel-

Arkadaşlar bi bakın. :S

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Koskaca grafik tasarım sitesinde bunu bilen yok mu? :S Kaç gündür bekliyorum.

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam bu ders verildi... birazcık arama yapsan bir kaç gün burada beklemek zorunda kalmazsın

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam bu ders verildi... birazcık arama yapsan bir kaç gün burada beklemek zorunda kalmazsın

Arama yapmadan konu açmadım. Baya bi arama yaptım. Verildiyse linkini verebilir misin?

gekti

🌱Yeni Üye🌱
s.a arkadasım renkli gozlere yapabilirsin onu önce dekopi ediceksin sonrada ctrl+u yapıp renkleri ayarlıcan... umarım sana yardımcı olur.. (siyah ve beyaz renkleri değistiremessin)

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
göz rengi değiştirme diye arattır bulacaksındır... orada anlatılıyor birazda hayal gücünü kullanırsan çok rahatlıkla vampir gözlerini yapabilirsin.

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a arkadasım renkli gozlere yapabilirsin onu önce dekopi ediceksin sonrada ctrl+u yapıp renkleri ayarlıcan... umarım sana yardımcı olur.. (siyah ve beyaz renkleri değistiremessin)

Göz rengi değiştirmeyi biliyorum kardeş. Yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler. :)

göz rengi değiştirme diye arattır bulacaksındır... orada anlatılıyor birazda hayal gücünü kullanırsan çok rahatlıkla vampir gözlerini yapabilirsin.

Amacım gözün rengini değiştirmek değil. Oda var tabi ama önemli olan göz bebeğini filan değiştirebilmek. Yani bakıldığı zaman etkileyecek bişey. Örnek olarak verdiğim resime dikkat edersen demek istediğimi anlayabilirsin. :)

Kaynak mükemmel. Bunu Türkçe'ye çevirebilir misin? Yada çevirebilecek var mı? Yardımın için teşekkürler.

Izz

🌱Yeni Üye🌱
google.com sitesine gir ceviri var yukarida orani ac sitenin linkin oraya yapistir ama once site ne dildeyse onu once koy sora ne dile cevirmek istiyorsan yap sonra cevir bu kadar umarim isine yarar

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
google.com sitesine gir ceviri var yukarida orani ac sitenin linkin oraya yapistir ama once site ne dildeyse onu once koy sora ne dile cevirmek istiyorsan yap sonra cevir bu kadar umarim isine yarar

Yardımın için teşekkürler. Fakat kaynaktaki yazılar resim olarak kaydedilmiş. Resim üzerinde yazılar. O yüzden çevirilemiyor...

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hala bulamadım. :S

blueperry9

🌱Yeni Üye🌱
Shift+Yuvarlak seçim aleti ile gözü seç sonra ctrl+b yap ve kırmızı tonu yakala :D

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
unsharp maski kullan.harika oluyo.

Bu Unsharp maskı nerede? :smile:

https://imageshack.us/photo/my-images/197/angelinajoliecopy.jpg/

çok uğraşmadım uğraşırsan daha iyi netice verir.
yalnız resmin net olmasına dikkat et.ayrıca etki alanını arttırırsan iyi olur

Göz çevresi güzel olmuş ama gözün içi normal gibi duruyor. :smile: Kısa ve öz olarak nasıl yaptığını anlatır mısın?