Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Van Sahra AVM (sahranomi) 16 sayfa insert çalışmam
genel olarak güzel olmuş elinize emeğinize sağlık sadece şunu söylemek isterim marketin ismi "sahra" belki logonun yanındaki maskot deve olabilirmiş taş devrindeki dino yerine ama brandalar açık açık çağrıştırıyor o ünlü market zincirini (bazı yerde renkler farklı da olsa) bunun tabi sizinle ilgisi yok sakın üzerinize alınmayın
genel olarak güzel olmuş elinize emeğinize sağlık sadece şunu söylemek isterim marketin ismi "sahra" belki logonun yanındaki maskot deve olabilirmiş taş devrindeki dino yerine ama brandalar açık açık çağrıştırıyor o ünlü market zincirini (bazı yerde renkler farklı da olsa) bunun tabi sizinle ilgisi yok sakın üzerinize alınmayın
yorumun için teşekkürler. isminden dolayı dediğin gibi sahra ile deve uygun maskot olurdu ama market stratejisi bu bazen farklı şeyler yaptırıyor. bu insanların benyninde güven oluşturmuş markaların hazır kurumsalını kullanmak gibi. kaldıki logosu bana ait değil. barandayı da zaten konu girişinde açıklamasını yaptım. sende zaten ona göre eleştri yapmışsın. teşekkürler.
hiç beğenmedim. Ürünler çok iç içe. Çünkü ürünler karelerde büyük kullanılmış. Ürünleri küçültmek lazım. Üstte ki tente son derece gereksiz ve çok yer kaplıyor. 2 cm lik bant iş görürdü. Etiketler okunaksız. Bir karmaşa var. Gözüm yoruldu
Cok harika bir calisma ellerine saglik. Hayal gucun gayet guzel ve yapilan olumsuz yorumlara anlam veremiyorum, herkesin hayal dunyasi farkli. Tebrikler kardes guzel bir calsima olmus.