Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vectorel wallpaper (harikalar)

breezeswind

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar çözürlükleri yüksek vektorel duvarkağıtları buldum. ben indirdim. hepsinin resimini önizleme yapamacağım;ama bazılarını yine de sizlere örnek olsun diye hazırladım. işinize yarayabilir belki. jpg fomatında dosyalar. .
umarım işinize yarar.
resim_818415423.jpg

görüntüler screen shot olduğundan biraz donuk gibi.ama yine de fikir edinmeniz için yükledim.

indirmek için buraya tıklayın

tolga_laila

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgayayla.tr.gg
paylaşım için tesekkurler emektır sonuçta..ama aklıma takıldı hem vektorel hemde çözünürlüğü yüksek nasıl oluyo?? :D

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaşım için tesekkurler emektır sonuçta..ama aklıma takıldı hem vektorel hemde çözünürlüğü yüksek nasıl oluyo?? :D

dosyayı indiriyorum paylaşım için teşekkür ederim, Arkadaşımız herhalde vektör olarka çalışıp jpg formatında kaydolduğundan bahsediyor

breezeswind

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimi hemen yüklüyorum

arkadaşlar akşam üstü imageshack te bir sorun yaşadım. hazırladığım örnek resimi bir türlü yükleyemedim.hem firefox hem de explorer da denememe rağmen olmadı sanırım sitede bir problem vardı. ;alternatif bir site kullanmak zorunda kalmıştım ;ama bunun iyi bir fikir olmadığını şimdi görüyorum.
niye bizim de bir kaliteli resim yükleme sitemiz yok ki.inanamıyorum gerçekten bu duruma. neyse, öncelikle resimler vectorel çizimler. yani şöyle belirteyim; corel ,illustrator .vs. gibi programlarla hazırlanmış; ama by grafiker arkadşımın da dediği gibi formatları jpeg.
neyse hemen resimi yeniden yüklesem iyi olacak umarım sorun düzelmiştir., bu sorundan ötürü özür diliyorum. (gerçi benim bir hatam değil ama olsun)
89050371do8.jpg

23108772dt0.jpg

66862068gh7.jpg

63790794cm0.jpg

36910812bp0.jpg

bunlar benim küçülttüğüm boyutları,bunlar sadece birkaçı, 1600 x 1200 boyutlarında 45 tane resim mevcut. dosyanın boyutu da 17 mb.,

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hariiika calismalar _ paylaiminiz icin tesekkuru bir borc bilirim:) umarim devami vardir

emeğinize saglik ,

endim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim görünmüyor ama umarım güzeldir.

sayli57

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş eline sağlık ama bunlar JPG

leventyurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başlıkta vectorel wallpaper yazıyor ama eklediklerinizin hepsi digital resimler ! benmi göremedim acep yoksa monitörümdemi problem var ?

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
kot lu jeans lı olan ve conversli olan hosuma gitti.gerçekten guseller

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel bır paylasım tesekkurler