Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vektor Corel Kasılıyor

BoSHVeR

🌱Yeni Üye🌱
Hazır vektor çalışmaları corelde açınca bazen eksik bazende açmıyor programı kapatıyor çok kasıyor kısacası photoshopda çabucak açılıyor photoshop bilgim yok ordan corele nasıl aktarabilirim yada daha farklı nasıl açabilirim şimdiden teşekkür ederim...

Benzer konular

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili Kardeşim Çalışmanı Photoshop İle aç Daha Sonra Onu Photoshop Formatı İle Kayıt et Yani .psd Formatı İle Kayıt Et Daha Sonra CorelDraw aç ve Ekranda İken Saha Tıkla İmport de Ve O Photoshop Formatındaki Dosyayı corel'e At Olmazsa Başka Yol Deneyeceğiz Bak Bakalım Olacak mı ?

BoSHVeR

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler...

Teşekkür ederim ilginiz için onu denedim eps olarak da kaydedip corelde açtım lakin ne şekilde kaydedersem ediyim corelde resim olarak açıyor başka ne yapılabilir? şimdiden teşekkür ederim...

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kullandığın Versiyon Olma İhtimali de var Birde Harddisk Alanı Corel Harddisk de Belirli Bir Boyut İstiyor Yani Tabiri Caizse Kardeşim Diyor Bana Belirli Bir Alan Vermezsen Çalışmam Diyor Yada Seni Zorlarım Diyor istersen Alanını Biraz Boşalt Gereksiz Programları Sil Birdaha Dene.

BoSHVeR

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler...

eps dosyalarını adobe illustrator ile açıp ai olarak kaydediyorum bozulma olmadan ve hızlıca açıyor teşekkür ederim ilginiz için...