Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektörel objeler yada çizimler nerden indiriliyor,,,

angelman_34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese iyi günler vektörel objeler varmış bu forumda ama ben nerden indirildiğini bilmiyorum kartvizit örnekleri filan yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk...

Benzer konular

asongur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik depoda arama yapabilirsiniz.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
herkese iyi günler vektörel objeler varmış bu forumda ama ben nerden indirildiğini bilmiyorum kartvizit örnekleri filan yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk...

Size de iyi günler. Yardımcı oluruz tabii ki. Ama sizin de bize yardımcı olmanızı umarak "Üyelik tarihinizin 11.05.2008 olmasına rağmen; bu süre zarfında neden hep soru sorma ihtiyacı duyup da cevap verme ihtiyacı duymadınız?" sorusuna cevap vermenizi istesem; sizin isteğinizden daha mı çok şey istemiş olurum?

Bkz.:

corel draw'da resim nasıl bölünür?
otomatik olarak birden fazla rengi değiştiremiyorum?
dairenin etrafına nesneleri otomatik olarak nasıl nasıl dizerim?
resmi bindirme paylı olarak nasıl bölebilirim?
coreldrawdaki gibi yazıyı resmin üstüne nasıl ortalaya bilirim?
marque tool ile seçtiğim alanı resmin üstüne otomatik olarak nasıl ortalarım?
yuvarlak objeleri yazının iç kenar kısımlarına simetrik olarak nasıl ortalarım?
coreldraw'da çarkıfelek nasıl yapa bilirim?
vektörel objeler yada çizimler nerden indiriliyor?

Açtığınız konular (sorduğunuz sorular) ve üyelik tarihiniz (11.05.2008)...
Böyle bir mesaj yazma ihtiyacını neden duyduğumun sebebini ise, ben siz sormadan söylemek isterim. Sebebi: Üyelik tarihiniz ve "vektörel objeler varmış bu forumda ama ben nerden indirildiğini bilmiyorum" tarzında bir soru kalıbınızın olması...

Bu mesajımı lütfen yanlış algılamayınız.
Şimdi; benim bu mesajım "size karşı yapılan bir saygısızlık" mıdır; yoksa üyelik tarihiniz baz alındığında sizin yöneltmiş olduğunuz soru "bize karşı yapılan bir haksızlık" mıdır?

Not: Saygısızlık olarak algılamamanızı temenni eder; öyle algılanmış ise de özür dilerim. Son olarak sorunuzun cevabı aşağıdadır, buyurun:

Grafikerler.Net > Grafi Depo > Vektörel

Buradan indirebilirsiniz. Kolay gelsin.

angelman_34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk olarak şunu belirteyim yanlış anlamıyorum ama çok ince düşünüyorsunuz bazıları ustadır bazılarıda çırak :) bir gün gelir bende size yardımcı olurum aşağıdaki belirttiğiniz yere giriyorum ama jpg gözüküyor çok zengin değilim:) bedava vektöreller arıyorum..yardımcı olduğunuz için çok mersiii

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk olarak şunu belirteyim yanlış anlamıyorum ama çok ince düşünüyorsunuz bazıları ustadır bazılarıda çırak :) bir gün gelir bende size yardımcı olurum aşağıdaki belirttiğiniz yere giriyorum ama jpg gözüküyor çok zengin değilim:) bedava vektöreller arıyorum..yardımcı olduğunuz için çok mersiii

Chil_Play çook güzel bir şekilde göstermiş aslında, çook teşekkür ederiz.
Vektörel
Burdan indirecekleriniz ücretsiz ve vektöreldir.
Jpg olarak gördükleriniz ise sadece ön izlemedir, indirmeden önce neyi indireceğinizi görebilmeniz için...

Kolay gelsin...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️

Estağfurullah kardeşim. :angel: Yanlış anlamadığınız için ben teşekkür ederim. :)
"kurbaa" kullanıcı isimli arkadaşımızın da dediği gibi, o "jpg" şeklinde görünenler sadece önizlemedir. Yani örneğin; bir çocuk vektöreli aradığında, dosyayı indirip açtığın zaman içinden ne çıkacağını görmen içindir. :) Yeterince açık ve net olabilmişsem ne mutlu bana. :party: Kolay gelsin kardeşim.
ÖNEMLİ NOT: "bir gün gelir bende size yardımcı olurum" ifadende de; beni yanlış anlaMAmakla yardım etmiş oldun zaten. Teşekkür ederim.

Chil_Play çook güzel bir şekilde göstermiş aslında, çook teşekkür ederiz.
Vektörel
Burdan indirecekleriniz ücretsiz ve vektöreldir.
Jpg olarak gördükleriniz ise sadece ön izlemedir, indirmeden önce neyi indireceğinizi görebilmeniz için...

Kolay gelsin...

Yahu ben sana ne diyeyim şimdi! :D Sen söyle? :S:S:S
Klavyenin "d" tuşu basmıyor mu? :giggle: Koskoca(!) child_play'i "Chil_Play" yaptın ya! Helal olsun. :giggle:
Sen en iyisi bana Mustafa, hatta kısaca Musti de. :D Eğer onu da yanlış ya da eksik yazarım diyosan, "Abi" de!.. :giggle: :rofl: Bakınız:
Yaşım her ne kadar orada 24 yazsa da 25'tir! :D
Sizinki henüz 21! :D:D:D:D Saygılar efendim. :D:D:D Koptum kurbiş yaa. :D:D Canım kardeşim. :angel: Allah gönlüne göre versin, yüreğin gibi güzel şeyler senin olsun... (Son cümle "ne alaka" diye bir şey uyandırmasın kafanda. :giggle: İçimden geldi. :S :surprised: :party: :party:) Saygılar. :giggle:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Estağfurullah kardeşim. :angel: Yanlış anlamadığınız için ben teşekkür ederim. :)
"kurbaa" kullanıcı isimli arkadaşımızın da dediği gibi, o "jpg" şeklinde görünenler sadece önizlemedir. Yani örneğin; bir çocuk vektöreli aradığında, dosyayı indirip açtığın zaman içinden ne çıkacağını görmen içindir. :) Yeterince açık ve net olabilmişsem ne mutlu bana. :party: Kolay gelsin kardeşim.
ÖNEMLİ NOT: "bir gün gelir bende size yardımcı olurum" ifadende de; beni yanlış anlaMAmakla yardım etmiş oldun zaten. Teşekkür ederim.

Yahu ben sana ne diyeyim şimdi! :D Sen söyle? :S:S:S
Klavyenin "d" tuşu basmıyor mu? :giggle: Koskoca(!) child_play'i "Chil_Play" yaptın ya! Helal olsun. :giggle:
Sen en iyisi bana Mustafa, hatta kısaca Musti de. :D Eğer onu da yanlış ya da eksik yazarım diyosan, "Abi" de!.. :giggle: :rofl: Bakınız:
Yaşım her ne kadar orada 24 yazsa da 25'tir! :D
Sizinki henüz 21! :D:D:D:D Saygılar efendim. :D:D:D Koptum kurbiş yaa. :D:D Canım kardeşim. :angel: Allah gönlüne göre versin, yüreğin gibi güzel şeyler senin olsun... (Son cümle "ne alaka" diye bir şey uyandırmasın kafanda. :giggle: İçimden geldi. :S :surprised: :party: :party:) Saygılar. :giggle:

Tamam abi yaa ne kızıyorsun:crying::crying::crying::crying:
Yaşım 21 diye, küçücüğüm diye eziyorsun zaten sürekli :)

Senin yaşına ben takmasam, sen takıyorsun:rofl::rofl::rofl:
25 yaş sendromu da varmış demek:rofl::rofl::rofl:
Size söz verdim diye yine güzel yazıyorum, sen bide benim el yazımı, hiiç kullanmadığım harfleri bir bilsen... Doktor olacakmışım da olamamışım n'pim benim suçum mu? :rofl::rofl::rofl:

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaş takıntısı sadece bayanlarda olur sanırdım, yanılmışım :D.

Bu takıntı değil aslında. :D Daha önce "kurbaa" Hanım'la yaş konusunda böyle bir diyalog geçmişti aramızda. :giggle: Ona istinaden yazmıştım. Takıntım da yok yani :rofl::rofl: ama neyse konuyu dağıtmayalım. :)

Tamam abi yaa ne kızıyorsun:crying::crying::crying::crying:
Yaşım 21 diye, küçücüğüm diye eziyorsun zaten sürekli :)

Senin yaşına ben takmasam, sen takıyorsun:rofl::rofl::rofl:
25 yaş sendromu da varmış demek:rofl::rofl::rofl:
Size söz verdim diye yine güzel yazıyorum, sen bide benim el yazımı, hiiç kullanmadığım harfleri bir bilsen... Doktor olacakmışım da olamamışım n'pim benim suçum mu? :rofl::rofl::rofl:

Bak yahu! Gerçekten de abi demiş. :giggle:
Canım kurbiş. :) Abi demene gerek yok (hatta mümkünse deme) :) O kadar büyük değilim ben! :surprised:
Ayrıca, güzel yazacaksın tabi! Bu aralar vakit yokluğundan fırsat bulamadım, üzerine düşemedim bu konunun. Ama gözümden kaçıyor sanma!
Yoksa...
:giggle: Evet yoksa önce kendimi(!), sonra seni forumdan uzaklaştırırım. :D (Nasıl yapacaksam bunu!!! :D)
Bu bir tehdittir. :emo1::emo1::party:
Neyse... Şaka bir yana konuyu uzatmayayım da ayıp olmasın konu sahibine. :) Bu, demek oluyor ki; cevap yazmayacağım bir dahaki mesajına. :D Paylaşamadığın ne varsa gel Bla..Bla..'ya paylaşalım kozlarımızı. :D Hodrimeydan!
Saygılar DOKTOR Hanım. :giggle::emo1: