Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vesile'm

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
o4hUS.jpg

Hayatımın Anlamına...:angel:

Büyük Boy

Benzer konular Forum Tarih
RD3S1GN Deneme Çalışmalar 2 791

Benzer konular

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Allah sana uzun uzun sevmek nasip etsin :)) Güzel olmuş :)

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Hoş olmuş gerçekten ama "m" harfi çok keskin duruyor, ona birazcık daha blur ekleyebilirsiniz, kap için de geçerli. Ayrıca uçağın arkasındaki duman da çok bulanık olmuş onu da biraz keskin yapabilirsiniz. "m" ile birleştirirken inceltmeyin, harfe doğru kalınlaşsın, harfin bitişi de kalın olsun o kadar ince değil. Son olarak biliyorsun ucağın bıraktığı iz zamanla kalınlaşır ve flu olur, kalpten uçağa kadar keskinleşerek gitse olabilir. En flu kalp olur, hatta kalp için yeni layer açıp Filter>Render>Clouds ile hafif bir maske uygulayabilirsiniz, arkasını gösterir biraz. Maske uçağa doğru azalı, bu sayede gerçeğe yakın olur. Ama çalışmanız genel manada gerçekten hoş :D

Son düzenleme:

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Ayrı bende görüyorum onu ama bütünlük açısından dedim, sırıtmasın diye. Kalp mesela çok geride ama çok keskin, sırıtıyor pişmiş kelle gibi. :D

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Hoş olmuş gerçekten ama "m" harfi çok keskin duruyor, ona birazcık daha blur ekleyebilirsiniz, kap için de geçerli. Ayrıca uçağın arkasındaki duman da çok bulanık olmuş onu da biraz keskin yapabilirsiniz. "m" ile birleştirirken inceltmeyin, harfe doğru kalınlaşsın, harfin bitişi de kalın olsun o kadar ince değil. Son olarak biliyorsun ucağın bıraktığı iz zamanla kalınlaşır ve flu olur, kalpten uçağa kadar keskinleşerek gitse olabilir. En flu kalp olur, hatta kalp için yeni layer açıp Filter>Render>Clouds ile hafif bir maske uygulayabilirsiniz, arkasını gösterir biraz. Maske uçağa doğru azalı, bu sayede gerçeğe yakın olur. Ama çalışmanız genel manada gerçekten hoş :D

Bir şey yapmak için düşünmedim ki açtım psyi hayal gücü ne verdiyse yaptım geçtim :) bu halinide seviyorum ben gözüme hoş geliyor.

tabi senin dediklerinde olabilir kişisel bir şey belki tablo haline çevirince dediklerini yapabilirim ve daha iyisinide yaparım :emo1: