Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

video sitesi

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınızı beklerim
JBUvF.png

Benzer konular

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Slayt alanı için arka plana hafif bir beyaz alan eklersen tasarımı tamamlar diye düşünüyorum. Bu şekilde etrafına şerit eklememen sanki tasarımda eksik bir yerler varmış yada tamamlanmamış gibi duruyor.

Menü kısmında kullandığın renk tonu gayet güzel ve uyumlu olmuş. Bu renk tonunu "Dizi, Film, Çocuk, Komik" alanına da uygularsan daha canlı durur. Şuan ki kullandığın renk tonu çok sönük durmuş.

En Çok İzlenenler ve En Son Eklenenlerde videolar çok fazla olmuş. Sayısını azaltıp altlarına biraz başlık eklersen hem incelemesi daha kolay olur hemde daha dikkat çekici olur :)

Son olarak Alt Kısım (Footer) olayını da eklersen gayet iyi olacak. Sayfanın sonuna geldim, açıkcası bir şeyler bekliyordum :)

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
LBRfk.png

son halidir lütefen yorum yazınız

ayrıca MKeskinoglu çok teşekkür ederim beni aydınlattınız

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
Slayt alanı için arka plana hafif bir beyaz alan eklersen tasarımı tamamlar diye düşünüyorum. Bu şekilde etrafına şerit eklememen sanki tasarımda eksik bir yerler varmış yada tamamlanmamış gibi duruyor.

Menü kısmında kullandığın renk tonu gayet güzel ve uyumlu olmuş. Bu renk tonunu "Dizi, Film, Çocuk, Komik" alanına da uygularsan daha canlı durur. Şuan ki kullandığın renk tonu çok sönük durmuş.

En Çok İzlenenler ve En Son Eklenenlerde videolar çok fazla olmuş. Sayısını azaltıp altlarına biraz başlık eklersen hem incelemesi daha kolay olur hemde daha dikkat çekici olur :)

Son olarak Alt Kısım (Footer) olayını da eklersen gayet iyi olacak. Sayfanın sonuna geldim, açıkcası bir şeyler bekliyordum :)

şimdi nasıl dedikleriniz yaptım bakar mısınız eksiklerimi söylerseniz seviniriz

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Biraz daha toparlanma olmuş. Aslında şu şekilde yaparsak gezinmesi daha kolay olur. Normalde her bir kutuyu alt alta sıralamışsın. Bu da en alttaki en çok dikkat çekenler alanının popülaritesini azaltıyor. Sürekli aşağı aşağı inme yerine yan yana koyabilirsin.

Şu Şekilde, 4 kutucuk düşün 2 yan yana 2 alt alta.

1. Kutu (En Çok İzlenenler) - 2. Kutu (Yeni Eklenenler)
3. Kutu (Popüler Olanlar) - 4. Kutu (En Çok Dikkat Çekenler)

Her kutuda 6 video olsa olur. 3 yan 2 alt şeklinde.

Bu şekilde daha toplu olur.

Footer kısmı için biraz daha çalışmak lazım :)

Uğraştıkça daha güzel olacaktır :)

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel olarak şık görünüyor elinize sağlık, evet MKeskinoğlu'nun tavsiyeleriyle görsel zenginleşmiş.
Başlıkların yanındaki Dizi, Film, Çocuk, KOmik bölümünün mavi zeminleri biraz simetri istiyor sanki, özellikle film-çocuk arasındaki açıklık gözüme battı. komik kategorisini de beyaz alanla sağa bloklayabilirsiniz. en üstteki"kategoriler, videolar..." mönüsüdeki yazılar sönük kalmış, hem yazı karakteri hem de rengi değişmeli bence. Başlık olarak Oscarlı / ödüllü filmeler de eklenebilir gibi, bu da biraz tüketici gözü yorumu olsun :) tabi imkan varsa.
Kolaylıklar dilerim.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
qiQV.jpg

son hali tam 1,5 gündür uğraşıyorum

duzgunozkan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhaba,

Biz firmamız bünyesinde bir e ticaret portalı oluşturmak istiyoruz fakat arayüz tasarımını özel olarak yaptırıp kodlama kısmını bünyemizde yaptırmak istiyoruz.

Bununla ilgili ilgilenen arkadaşların fiyat aralığını öğrenebilir miyim?

İyi çalışmalar.