Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle yükleyeceğin çalışmayı photoshoptan 72 dpi ve rcb olarak kaydet. sonra imageshack.us sitesine yükle yüklendikten sonra ordaki çalışmana tıkla büyük haliyle açılacaktır. tam olarak açıldıktan sonra üstüne sağ tıkla ve özelliklerden url adresini kopyala sonrada forumda mesaj kutusunun üstünde sarı bir ikon var içinde dağ ve güneş var. üstüne mouse getirince grafik ekle yazar ona tıkla ve linki oraya yapıştır sonrada mesajı foruma ekle okadar
asilrock bu linkteki bilgileri sırasıyla uygularsan olacaktır. ve jpg formatındaki çalışmayı cmyk modunda kaydetmelisin.bir de çalışmayı bi müşteriye mail olarak atıyorsun kabul et ve o büyüklükte kaydet. kolaylıklar dilerim arkadaşım
öncelikle volkan beye ve diğer grafik dostlarına sozsuz teşekkürler ayrıca group yazısını bende uygun bulmadım ama firma sahibi vip le daha özdeş kurma anlamında istemi beni böğle uygulama yapamama yönelti açıkçası sonuçta bu işten para kazanıyoruz bire konyalı arkadaş yorum yapmamamış onun yorumları da önemli beni için birde önemle belirteyim firma sahibi 1990 ların izlerini taşıyan bir dizayn istedi özetle benim uygulamam 2000 yıların çizgileriyle 1990 ların çizgi anlayışıyla ve yazı karakteriyle kurum kimliğ oluşturdum zor bir çalışmaydı ama deydi ii para kazandım
olabilir kardeşim o tarz bir şey senin için yaparım sorun değil emin ol bilgimiz paylaşmak için var yorumun için teşekkür ederim görmüyen arkadaşlarda görürse yorumlarını eksik etmezler umarın sağolun grafiksiz kalmayın
Hehe Yok sağol Gerek yok ben zaten matbaa işlerini bıraktım şimdi kendı yerel gazetem var arada matbaa işleri yapıyorum yanı istesem hemen yaparım sağolsn
ne demek yardım isterim senden ben sen şöüle bir yardım alsam ben kurumsal kimilk ve logo süreçlerinde iyi bir donamıma sahibi ama matbaa tasarımlarından hiç anlama iki sayfalık cep li dosya varya toplam 4 adet tsarım hani sayfa olarak bir tasarım yapabiirmiin resimleri göndrsem falan hani