Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vipsav Group

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar sizlerin yorumlerı inanın ddğerli şirketler grubu olan bir firma bu ana logo teşekkürler
vpsavgroupqs5.jpg

Benzer konular

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya arkadaşım yolldım sitenin dediği gibi ama olmadı nasıl olcak
vall anlamadım yaaaaaaaaa :)))))))

serüven sen şunu bir özetle birde acaba konu açma yetkimmi yok ne bu da olabilir hani :)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
öncelikle yükleyeceğin çalışmayı photoshoptan 72 dpi ve rcb olarak kaydet. sonra imageshack.us sitesine yükle yüklendikten sonra ordaki çalışmana tıkla büyük haliyle açılacaktır. tam olarak açıldıktan sonra üstüne sağ tıkla ve özelliklerden url adresini kopyala sonrada forumda mesaj kutusunun üstünde sarı bir ikon var içinde dağ ve güneş var. üstüne mouse getirince grafik ekle yazar ona tıkla ve linki oraya yapıştır sonrada mesajı foruma ekle okadar

eğer resim cmyk ise burda görünmez.

mehmet_ALPAY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dizyn.org
arkadaşım 2 adet https:// kullanmışsın düzelt sorun kalmaz ayrıca logonda çok hoş olmuş eline sağlık renkler ayrı bi güzel olmuş böyle devam et ;)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya arkadaşım yolldım sitenin dediği gibi ama olmadı nasıl olcak
vall anlamadım yaaaaaaaaa :)))))))

serüven sen şunu bir özetle birde acaba konu açma yetkimmi yok ne bu da olabilir hani :)

Forumumuza üye olan herkesin konu açma ve paylaşımda bulunma yetkisi vardır.

Siz görselinizi yayınlarken kod kısmında gözden kaçırdığını bir durum olmuş. O da aşağıda ki gibi bir hatadan kaynaklanıyor.

Kod:
https://https://img396.imageshack.us/img396/7373/vpsavgroupqs5.jpg

Görüldüğü gibi iki tane http yazılmış. Ben bu hatayı düzelttim. Sanırım anlaşılmıştır?

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma hoşuma gitti
yalnız grup yazısının yeri orası olmamalı bence

saygılar...

kolay gelsin

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence bu logo iş yapar. Sadece soldaki çizimi biraz büyütüp sağdakilerle blokla ve group yazısını sağa kaydır. Kolay gelsin.

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle volkan beye ve diğer grafik dostlarına sozsuz teşekkürler ayrıca group yazısını bende uygun bulmadım ama firma sahibi vip le daha özdeş kurma anlamında istemi beni böğle uygulama yapamama yönelti açıkçası sonuçta bu işten para kazanıyoruz bire konyalı arkadaş yorum yapmamamış onun yorumları da önemli beni için birde önemle belirteyim firma sahibi 1990 ların izlerini taşıyan bir dizayn istedi özetle benim uygulamam 2000 yıların çizgileriyle 1990 ların çizgi anlayışıyla ve yazı karakteriyle kurum kimliğ oluşturdum zor bir çalışmaydı ama deydi ii para kazandım :)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Group yazısını p ile sonuncu harfin yani V nin arasına kaydırsan daha hoş olur.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Kurumsal bi logoya göre güzel olmus...
Ama En çok Böyle bi logoyu gazete isimi olarak kullanmak isterdim :D gazeteye çok yakışır :D

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) olabilir kardeşim o tarz bir şey senin için yaparım sorun değil emin ol bilgimiz paylaşmak için var yorumun için teşekkür ederim görmüyen arkadaşlarda görürse yorumlarını eksik etmezler umarın sağolun grafiksiz kalmayın

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hehe Yok sağol Gerek yok ben zaten matbaa işlerini bıraktım şimdi kendı yerel gazetem var arada matbaa işleri yapıyorum yanı istesem hemen yaparım :) sağolsn ;):):):)

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne demek yardım isterim senden ben sen şöüle bir yardım alsam ben kurumsal kimilk ve logo süreçlerinde iyi bir donamıma sahibi ama matbaa tasarımlarından hiç anlama iki sayfalık cep li dosya varya toplam 4 adet tsarım hani sayfa olarak bir tasarım yapabiirmiin resimleri göndrsem falan hani