Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vistada corel neden kitleniyor?

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrb arkadaşlar benim bi sorunum var benim bilgisayarımın sistemi vista ama corel draw X3 programını kullanamıyorum program yüklenio ama menülerin hiç biri açılmıyor. yani kendi kendine kitleniyor bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
mrb arkadaşlar benim bi sorunum var benim bilgisayarımın sistemi vista ama corel draw X3 programını kullanamıyorum program yüklenio ama menülerin hiç biri açılmıyor. yani kendi kendine kitleniyor bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

corel in kısa yoluna sağtıkla ozellikler deyip urada uyumluluk kipini göreceksin. ordan XP yi seç. sanırım düzelecektir.

bende çalışıyor ama hi bunu yapmadan kilitlenme olmuyor.

belkı sana faydası olur.

kolay gelsin

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşkler ilgilendiğiniz için fakat coreli sağ tıklayıp özellikler dediğimde uyumluluk die bir şey çıkmıo...:(

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim pc vista olduğundan böyle bi bölümde yok valla:)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Ya şimdi herşey çok farklı vistanın guvenlık sıstemı daha fazla gelısmıs xpnın daha az... bunu yapma nedenı birsürü şey olabilir lisans sorun olabılır activation soun olabilir crack yanı...Sonra vistanında çeşitleri var Ultimate gibi - ben xp ve vista kullanıyorum 2sindede bi sorun yok yukledıgın yerden deılde başka bi yerden yuklemeyı deneyebılırısınız Tr yama varsa bu bıle sebep olabilir bilmeden yardımcı olamam bunları denemeniz lazım :):):) kesın bunlardan bı sorun vardır yoksa bende yuklu bı sorun yoq o kdr... kasma olabiliyo oda xpde çalışılmıs bı dosyayı vıstada açınca ve eskı sürüm kullandıgınız için donmalar beklemeler olabilir...

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
aldığım pc de orjinal vista yüklüydü ben hiç dokunmadım peki bişey sorucam başka bir hesap açıp pc de onun sitemini xp yükleyebilir miyim yani hem vista hem Xp işletim sistemi olabilir mi?

remkar

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu sorun kullanıcı hesaplarında kaynaklanıyor denetim masasından KULLANICI HESABI DENETİMİ'Nİ AÇ VEYA KAPAT Sekmesine tıklayın karşınıza BİLGİSAYARINIZI KORUMAYA YARDIMCI OLMASI İÇİN KULLANICI HESABI DENETİMİ'Nİ (UAC) KULLAN bölümündeki kutucuk üzerindeki işareti kaldırın ve bilgisayar yeniden başlatılsın bu kadar basit......:rofl:

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
hem xp hem vista kulanabilirsin pc de ama cok kasar coreldrawx4 kulan ben kulanıyorum hicbir sorun cıkmıyor x3 icinde sp1 var vista yaması ama orjinal oması gerekli corelin sp i yüklemen icin

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
vista'da corel X4 kullanıyorum... sorunsuz çalışıyor.
sistemden yada kurulumdan kaynaklanan hatalar olabilir bahsettiğiniz durum için.