Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

VİZYON Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Logo sunumu

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ana mantıkta işlenen tema;

Bilindiği üzere rehabilitasyona ihtiyaç duyan zihinsel engelli insanların beyinleri üretime-üretmeye yatkın değildir...Ancak bu eğitimle aşılabilen bir engeldir.Eğitimli her bireyin beyni üretkendir ve devamlı yeni filizler vererek büyür/gelişir.

-Turuncu renk merkezin kurumsal rengi olup müşteri isteğidir.
-Fot değişikliğine gidilebilir.(düz bir font)
-Yuvarlak kurumsal logo formatı bilinçli bir şekilde oluşturuldu

vizyon.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Baktığımda gözüme ilk çarpan ağaç oldu yani açılımını bile okumadan ne ile ilgili olduğunu anlayabildim...Ağaç kökü sanırım kuruluşun sağlam temellerini anlatmak istemiş...Beyinle de bu köklü kuruluştan faydalanabilecek hastaların ne kadar verimli olabileceğini anlatmaya çalışmış gibi...Güzel yaklaşım...Hizmet veren kuruluşa uygun bir logo olmuş...Ellerine sağlık...

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
herşeyden önce insan benyninin ağaca uyarlanması fikri süper. logo gayet başarılı yalnız tek bir sıksıntı var onuda sen farketmişsin logonun (vizyon yazsının) fontu daha sade bişey yapılabilir. ağacın dallarının yerini alan beyin ise çok az aşağı çekilebilir. genel olarak güzel ve sade vede amacına uygun. tebrikler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yerinde bir logo, sadece seninde belirttiğin gibi yazı ve renk alternatiflerinide düşünebilirsin. Vizyon sahibi olmak için köklü temeller..Tebrik ediyorum

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Yapılan yorumlara baktım da sanırım herkes aynı düşünceleri paylaşıyor... Beyin ve Ağaç kombinasyonu harika bir fikir kesinlikle! Arkadaşın dediği gibi "vizyon" yazısı daha okunaklı ve sade bir yazı ile daha iyi hale gelebilir. Bir de dıştaki siyah çizgiyi yarı yarıya inceltmeni tavsiye edebilirim biraz baskın geldi bana çünkü...
Amacına uygun bir logo inancım...
Kolay gelsin

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma, eline sağlık

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende açıklamayı okumadan ortadaki şeklin manasını kolaylıkla anlayabildim tabiki
Yalnız yazı fontlarında dediğin gibi değişikliğe gidebilirsin
Başarılı bir uygulama amacına uygun eline sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim arkadaşlar.