Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

WACOM Cintiq 12WX, 12" Grafik Tablet, çok az kullanılmış, tertemiz - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ManusH

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ManusH.org
WACOM Cintiq 12WX, 12" Grafik Tablet, çok az kullanılmış, tertemiz

Marka / Model: WACOM Cintiq 12WX (DTZ-1200W)

Fiyat: 2.250 TL

Teslimat: Elden

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: Wacom Cintiq 12WX
(DTZ-1200W)
12.1", Draw on the Screen ...

Wacom'un Intuos serisi grafik tabletlerinden sonra,
direk ekran üzerine çizim yapabilmeyi sağlayan Cintiq serisinin
12.1" ekran boyutu ile en küçük üyesi: Cintiq12WX DTZ-1200W

Çözünürlük 1200x800, kalem baskı hassasiyeti 1024seviyedir.

Sadece 1 kez açılıp test edilmiş, sonrasında kullanılmamıştır, iş değişikliği nedeniyle satıştadır...

(Not: Yurtdışından yolcu yanında bagaj ile getirildiği için, kendi kutusu yoktur. Karton kutusu yerine Alüminyum koruyucu çanta içinde muhafaza edilmektedir.)

Tanıtım görselleri yanısıra, birebir ürünün kendi çektiğim fotoğraflarını da ekledim.
Yani "elimde olmayan ürüne düşük fiyat" değil, ilgilenen kişinin alacağı ürünün bizzat kendi fotoğrafıdır.

İstanbul içinde görüp inceleme imkanı sağlanır.

Özelliklerini kendi sitesinden yada diğer bir çok inceleme sitesinden öğrenebilirsiniz.

Yine de kısaca:
Ekran/Çizim alanı : 12.1"
Çözünürlük : 1200x800 piksel
Ekran Oranı : 16:9
Ağırlık : 1.2kg
Kalem : Grip Pen
Kalem Hassasiyeti : 1024 baskı seviyesi
Uyumluluk : Windows, MacOS
Kablo : Video Control Unit, DVI, VGA, USB and Power Cables,

Gerekirse detay resimler ve anlatımlar ilave edilecektir.
Şimdilik öncelikle ilanı bu haliyle aktif ediyorum.

Sadece 1 adet mevcuttur, ilk gelen ilk alır :)

Her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz, irtibata geçebilirsiniz.
Gün içinde sürekli olarak maillerimi kontrol etmekteyim, en kısa sürede geri dönerim.

Lütfen öncelikle irtibata geçiniz,
sözkonu olan bir "ekran" olduğundan kargoda hasar görmesi geri dönüşü olmayan sıkıntılara yol açabilir; o nednele İstanbul içinde elden teslim önceliklidir.

Ayrıca sadece tek 1 adet mevcut olduğundan lütfen stok durumunu sorunuz,
satış gerçekleştikten sonra, olmayan ürün için karşılıklı olarak zor durumda kalmayalım...

İstenirse güvenli e-ticaret sistemleri üzerinden ilan yenilenebilir, ama bu tür satış sistemlerinin ilave komisyon ve masrafları olduğunu da gözönünde bulundurunuz...

Takas Notu: Halihazırda zaten başka tablet, telefon ve bilgisayar kullanmaktayım,
kendi donanımlarımı bu sene içinde yeniledim;
Yani yeni bir tablet veya bilgisayar/notebook/laptop ihtiyacım yok.
O nedenle takas tekliflerini değerlendiremeyeceğim.

Pazarlık Notu: Fiyat belirlerken online satış sistemlerinin komisyon oranları ve kargo maliyetleri düşünülerek belirlenmiştir,
GET vb. online satış kanallarından ilan yenilerek satış yapılabilir.
O nedenle elden teslim/nakit ödeme için bu masraflar oranında indirim/pazarlık payı sözkonusudur.
Pazarlık sünnettendir ama sünnet dediğin de ucundan accıktır :)

Ölücü tekliflerle veya şurada şu fiyata gibi karşılaştırmalarla lütfen kendi değerli vakitlerinizi boşa harcamayın...

E-posta: b.manush@gmail.com

Telefon: 0531 859 52 59

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

kryl65

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim ürün hala duruyor mu?
Ayrıca cevaplarsan bi kaç sorum olacak;
Amatör olarak karikatür çiziyorum. Kağıt uğraştırdığı için tablet almayı düşünüyorum.
1-Bu tabletler nasıl kullanılıyor? Bir pc'ye bağlandığı zaman o pc'deki ekran mı bu tablette görünüyor? Mesela pc'mde photoshop açtığımda ve tableti pc'ye bağladığımda tablette photoshop üzerinde çizim yapabiliyor muyum? Bir de tablette sadece kalem mi etkin yoksa elimiz değdiğinde yine ekranda hareketlilik oluyor mu? Şimdi çizim yaptığım zaman mecburi elim tablete değecek, hem kalem hem elimin değdiği yer ekranda çalışmasın.
2-Tablet Türkçe mi yoksa başka bir dilde mi?
Şimdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...